Suomilimiitti

Suomilimiitti
10€ -2000€
3kk -49kk
(4.6/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Suomilimiitti suomilimiitti mainos 1

Suomilimiitti.fi tililuottopalvelusta voit saada lainaa 100 – 2000 euroa. Laina-aika vaihtelee asiakkaan tekemien valintojen ja lainatun rahasumma mukaan, lainan voi maksaa kerralla pois ensimmäisenä eräpäivänä tai vaihtoehtoisesti asiakas voi hyödyntää osamaksumahdollisuutta jolloin maksetaan vähintään minisumma. Suomilimiitin lainatuotteilla saat sopivasti joustavuutta arjen rahatilanteeseen kun tilanne sitä vaatii. Palvelusta saatava lainatuote on nimeltään joustava tililuotto jonka avulla asiakas saa vapaaseen käyttöönsä 2000 euron luottorajan. Tililuottoa voi käyttää oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahaa tarvitsee. Luottotililtä lainarahan siirtäminen omalle pankkitilille käy käden käänteessä vaivattomasti netissä.

WWW.SUOMILIMIITTI.FI

Näin Suomilimiitti myöntää lainaa

Lainaa voi hakea sellaiset henkilöt joilla on luottotiedot moitteettomassa kunnossa. Lainanhakijan on oltava vähintään 18-vuotias ja luottokelpoinen Suomen kansalainen. Käytössä on oltava oma henkilökohtainen matkapuhelinliittymä sekä Suomessa oleva kiinteä asuinpaikka ja postiosoite. Suomilimiitti tarkistaa lainaa hakevan henkilön henkilötiedot väestötietojärjestelmästä ja luottotiedot Soliditet Oy:n luottotietorekisteristä. Lainaaja antaa suostumuksen edellä mainittujen tietojen tarkistukseen hakemuksen lähettäessään. Lisäksi luotoantaja voi pyytää luotonsaajaa toimittamaan kopion palkkatodistuksesta tai tiliotteesta taloudellisen tilanteen varmentamiseksi. Lainan hakeminen aloitetaan suomilimiitin verkkosivuilla täyttämällä lainanhakulomake. Valitse haluamasi lainasumma palvelun sivuilta löytyvällä liukusäätimellä ja klikkaa hae lainaa-nappia. Tämän jälkeen anna lomakkeeseen pyydetyt tiedot. Kun hakemus on tehty, tekee Suomilimiitti luottopäätöksen hakemuksen ja rekistereistä saatujen tietojen perusteella. Annettu luottopäätös voi olla myönteinen tai kielteinen eikä Suomilimiitti ole velvollinen kommentoimaan millään tavalla mahdollista kielteistä lainapäätöstä ja sen syitä.

Suomilimiitin lainakulut

Myönnetyt luotot ovat varsin edullisia. Ensilainaa hakevat henkilöt saavat ensimmäisen pikavipin täysin kuluitta 1000 euroon saakka. Tämä tarkoittaa siis sitä, että jos lainaaja nostaa 1000 euroa ja maksaa sen ensimmäisenä eräpäivänä pois, on hakemus täysin maksuton. Nosto 1000 euroa ja takaisinmaksu 1000 euroa. Selkeää ja yksinkertaista. Myös seuraavat lainat ovat varsin edullisia. Lainasta peritään ainoastaan kiinteä nostoprovisio. Nostoprovisio on 15% kulloinkin nostetusta rahamäärästä. Jos nostat esimerkiksi 100 euroa, maksat takaisin 115 euroa. Suomilimiitti maksetaan takaisin kuukausierissä. Lainan minilyhennys on 20% laskutushetkellä avoimena olevan lainan määrästä mutta kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Muista kuluista, kuten mm, matkapuhelimen käytöstä vastaa lainaa hakeva henkilö. Nostetut luotot ovat korottomia mikäli ne maksetaan ensimmäisenä mahdollisena eräpäivänä kokonaan. Erääntyneelle osamaksusaldolle asiakas on velvollinen maksamaan luottosopimuksen mukaisen 8,9% kuukausikoron. Hae nyt edullinen ja kätevä Suomilimitti tililuotto valmiiksi. Hakeminen on ilmaista ja kuluja maksata vasta siinä vaiheessa mikäli rahaa nostat omaa käyttöösi!

WWW.SUOMILIMIITTI.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.