Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.4/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti

Ilmainen pikavippi rahapalvelu mainos 1

Usein kuulee sanottavan, että ilmaista pikavippiä ei ole, vaan luoton ottamisesta joutuu aina maksamaan. Tarkalleen ottaen se ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä ilmaisia eli täysin kuluttomia pikavippejä todellakin on olemassa. Nämä lainat ovat kulutusluottoja, tavallisimmin pikavippejä, joista ei tarvitse maksaa korkoa tai mitään muitakaan kuluja, kuten nostoprovisioita tai toimitusmaksuja. Ilmaista vippiä saa tavallisimmin silloin, jos asioi jossain vippipalvelussa ensimmäistä kertaa, ja kyseisen palvelun valikoimiin kuuluu tarjous ilmaisesta ensilainasta. Harmillista on, että ilmaisen lainan tarjouksen voi käyttää vain kerran, ja sen jälkeen joutuu maksamaan lainasta normaalin hinnan. Ilmaisen luoton voi saada kuka tahansa, joka muutenkin kelpaisi vippipalvelun asiakkaaksi.

Ilmaisten pikavippien koot kasvaneet

Pitkään ilmaiset pikavipit olivat kooltaan varsin pieniä, esimerkiksi 50 – 100 euron vippejä. Kun viime aikoina pikavipit ovat muutenkin suurelta osin vaihtuneet isommiksi kulutusluotoiksi, myös ilmaisten lainatarjousten koot ovat kasvaneet. Tällä hetkellä on mahdollista saada lainaa ilman kuluja jopa 2000 euroa. Se on jo varsin hyvä tarjous. Ilmaisen pikavipin käyttöä rajoittaa jonkin verran se, että maksuajat eivät yleensä ole kovin pitkiä. Tavallisesti ilmaiselle vipille saa maksuaikaa korkeintaan kuukauden tai puolitoista, joskus vain kaksi viikkoa. Siksi asiakkaan täytyy olla varautunut maksamaan laina takaisin sovituissa rajoissa. Jos lainan maksu myöhästyy, ovat seuraukset samat kuin minkä tahansa pikavipin myöhästymisestä, eli myöhästymismaksuja tulee. Älä siis anna lainasi myöhästyä, tai kyseessä ei enää ole ilmainen laina.

Mistä ilmaisen pikavipin saa?

Alla olevassa listauksessa olemme listanneet parhaimmat paikat hakea ilmaista ja korotonta pikalainaa vuonna 2017.

Lainaaja Koroton vippi Maksuaikaa Ikäraja
Eurolimiitti 500 € 1 kk 21 v
Suomilimiitti 1000 € 1 kk 21 v
Vivus 400 € 1 kk 20 v
Ferratum 300 € 1 kk 20 v
Risicum 300 € 1 kk 20 v

Erikokoista korotonta, kulutonta ja ilmaista pikavippiä tarjoavat tällä hetkellä ainakin Vivus, Ferratum, Suomilimiitti, Suomen tililuotto ja Trustbuddy. Trustbuddy poikkeaa kaikista muista siinä, että ilmainen pikavippi on maksutonta myös vanhoille asiakkaille, mikäli he maksavat lainan takaisin 14 päivän sisällä. Tällaista mahdollisuutta ei tarjoa mikään toinen lainapalvelu. Toisaalta 14 päivää on melko lyhyt maksuaika, joka ei monelle riitä, ja mikäli laina myöhästyy tästä yhtään, muuttuu laina normaalihintaiseksi. Tutustu siis ilmaisia ja korottomia lainoja tarjoaviin palveluihin ja hae paras laina käyttöösi vaikka heti. Nopeimmillaan ilmainen pikavippi on tililläsi viidentoista minuutin sisällä lainan hakemisesta.