Kaikki pikavipit rahapalvelu mainos 1

Katso tältä sivustolta kaikki pikavipit. Pikavippipaikkoja on Suomessa edelleen useita kymmeniä, joten kenenkään ei tarvitse tyytyä ensimmäiseen vastaantulevaan lainaan. Pikavippien vertailu ja kilpailuttaminen on nykyään helpompaa kuin koskaan, sillä lainojen vertailusivustoja ja erilaisia kilpailutuspalveluita on paljon, ja nykyään useimmat pikavippisivustot osaavat kertoa hintatietonsa kohtalaisen selkeästi.

Tätä vaaditaan haettaessa lainaa

Kaikki pikavipit edellyttävät hakijaltaan tiettyjä asioita, kun riittävää, vähintään 18 vuoden ikää sekä puhtaita luottotietoja. Pikavipin tai kulutusluoton saantiin vaadittavien tulojen määrä sen sijaan vaihtelee, eikä tuloja kaikissa paikoissa kysytä lainkaan. Melko pienelläkin palkalla tai eläkkeellä voi saada ainakin pienehkön pikavipin. Jos olet erittäin pienituloinen, harkitse kuitenkin ennen lainan tilaamista, saatko todella maksettua lainan takaisin vai syventääkö lainan ottaminen vain taloudellisia ongelmiasi. Tilaa vain sellainen pikavippi, johon sinulla on varaa.

Kaikkien pikavippien hakeminen on aina ilmaista

Pikalainan hakeminen on aina ilmaista, ja tämä koskee kaikkia pikavippejä. Esimerkiksi tekstiviestitse haettavasta lainasta ei saa enää periä ylimääräisiä tekstiviestikuluja. Se on hyvä, sillä nykyisin on epätodennäköisempää joutua maksamaan pikavipistä yllättäviä, ikäviä piilokuluja. Lainan ehdot ja hintatiedot kannattaa tietysti aina lukea tarkkaan, jotta esimerkiksi lainaan sisältyvä tilinhoitomaksu ei jää huomaamatta. Lopullisessa lainatarjouksessa on kerrottava selkeästi kaikki lainasta aiheutuvat kustannukset, mutta vertailuvaiheessa voi olla tarpeen lukea hintatiedot ja lainaehtojen yksityiskohdat tarkkaan.

Ole vastuullinen lainatessasi

Pikavippi on aina velkasopimus, ja sen solmiminen edellyttää vastuullisuutta ja suunnittelua. Kaikki pikavipit ovat turvallisia lainoja, kunhan otat ne harkiten. Älä ota vippiä hetken mielijohteesta esimerkiksi baari-iltaa varten, ellet ole varma, että saat lainan maksettua takaisin ilman ongelmia. Pienten luottojen tarjonta Suomessa on jonkin verran niukentunut viime vuosien aikana, mutta pienlainaa on edelleen tarjolla sitä haluaville. Kaikki pikavipit eivät enää ole pikavippejä, vaan joukossa on hyvin paljon joustoluottoja ja muita suurempia lainasopimuksia. Joustoluotto mahdollistaa kuitenkin pienen vipin nostamisen siinä missä pikavippikin. Myös perinteisiä pikavippejä tarjotaan vielä jonkin verran. Vertailee pikavippien laajaa valikoimaa ja etsi sellainen lainasopimus, joka sopii talouteesi ja elämäntilanteeseesi. Edullisia rahoitusvaihtoehtoja löydät kaikenlaisista vipeistä.