Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.4/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti

Ennen kuin haet pikavippiä tai lainaa, kannattaa aina suorittaa pikavippivertailu. Vertailemalla lainoja saat hyvän käsityksen siitä, millainen hintataso vipeillä nykyään on, ja mikä tärkeintä, löydät helposti halvimman lainan. Pikavippivertailusta näet myös kaikki tai lähes kaikki lainaa Suomessa tarjoavat palvelut, joten saat käsityksen tarjonnan laajuudesta. Alla näet laajan vertailumme. Yksittäisiä lainasummia voit vertailla navigaatiosta löyvyästä linkistä. [haeLainaYhteenveto]

Näin vertailet pikavipit

Pikavippien vertaileminen on erittäin helppoa, ja kuka tahansa osaa käyttää pikavippivertailua. Vertailusivustolla lainat voi järjestää monen eri kriteerin mukaan haluamaansa järjestykseen. Vertailu on siten varsin helppoa, kun voit järjestää hinnan mukaan halvimmasta kalleimpaan vaikkapa kaikki 500 euron lainat. Tai jos olet 18-vuotias ja haluat vippiä 300 euroa, voit järjestää lainat niin, että taulukossa näkyvät ylimpänä ne pikavipit joiden ikäraja on 18 vuotta. Voit järjestää lainat myös esimerkiksi pisimmän maksuajan mukaan.

Pikavippien hinnoissa on eroja

Pikavippien hinnoissa on aivan todellisia eroja, joten pikavippivertailu kannattaa todellakin suorittaa. Useimmat tietävät, että lainaa saa halvimmalla, kun maksaa pikalainan nopeasti takaisin. Lyhytaikaisten lainojenkin kohdalla hinnoissa on kuitenkin eroavaisuuksia, ja jotkut vippipaikat ovat huomattavasti kalliimpia kuin toiset. On ymmärrettävää maksaa vipistä hieman enemmän, jos haluaa lainan pitkällä maksuajalla, mutta muuten ei ole mitään järkeä maksaa pikavipistä enempää kuin on tarvis. Halvan hinnan perässä ei kuitenkaan kannata valita liian lyhyttä maksuaikaa, jotta saat varmasti maksettua lainasi ajoissa takaisin. Jos lainan maksu myöhästyy, tulee lisää kuluja vähintään viivästyskoron verran. Lisäksi voi seurata huomautusmaksuja sekä perintäkuluja, ja pahimmillaan maksuhäiriömerkintä, jos maksu myöhästyy huomattavasti. Valitse siis pikavippi, jonka maksuerät ja maksuaika ovat sinulle sopivia. Halvimmat pikavippivertailusta löytyvät tarjoukset ovat yleensä ilmaisia pikavippejä, joiden kulut ovat nolla euroa. Halvin pikavippi on siis käytännössä ilmainen. Näiden tarjousten käyttöä rajoittaa kuitenkin se, että ilmaista lainaa saa vain ensimmäistä kertaa lainaava. Myöhemmin lainasta on maksettava täysi hinta. Ilmaisia kokeilulainoja voi kuitenkin hyvin hakea pikavipin tarpeeseen, vaikkei aikoisi enää myöhemmin lainata samalta yritykseltä. Aloita siis lainan hakeminen heti tutustumalla pikavippivertailuun ja etsimällä sen avulla itsellesi kätevä laina.