Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.4/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti

Halvin pikavippi rahapalvelu mainos 1

Monet pohtivat, mistä löytyisi Suomen halvin pikavippi? Halvimman vipin etsimiseen kannattaa käyttää pikavippivertailua, sillä vertailemalla edullisin luotto löytyy nopeasti. Kun käytät vertailua, näet samalla muut lainan valintaan vaikuttavat ominaisuudet yhdellä silmäyksellä. Esimerkiksi lainan maksuaika ja ikäraja ovat olennaisia ominaisuuksia, kun sopivinta luottoa valitaan.

Myös kuluttomia vippejä olemassa

Vippejä voi saada myös täysin ilman kuluja, joten halvin pikavippi on tietysti sellainen, josta ei tarvitse maksaa minkäänlaisia korkokuluja, avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Kuluttomia vippejä voit saada, jos sinulla on vielä lainapalveluiden ensilainatarjouksia käyttämättä. Useissa palveluissa uudet asiakkaat, jotka eivät ole koskaan aikaisemmin nostaneet kyseisestä palvelusta lainaa, voivat saada pikavippiä, josta ei peritä mitään kuluja. Asiakas maksaa siis takaisin täsmälleen sen verran, kuin on lainannut.

Korottomat pikavipit yleensä vain uusille asiakkaille

Harmillisesti korottoman vipin tarjouksia on saatavilla rajallisesti, ja kukin asiakas voi käyttää tarjouksen ainoastaan kerran. Eikä ilmaisten vippien valikoimasta välttämättä löydy lainkaan sitä lainasummaa, jonka asiakas haluaisi lainata. Joissain paikoissa ensilainan maksimimäärää on rajoitettu niin, että uusi asiakas saa lainaksi 500 euroa maksimissaan. Maksettuaan sen takaisin ongelmitta hän on osoittanut luottamuksensa ja hänelle voidaan myöntää suurempikin luottosumma. Monesta paikasta voit kuitenkin lainata ensimmäisellä kerrallasi joko pienemmän vipin ilmaiseksi tai suuremman luoton tavalliseen hintaan.

Kuinka löytää halvimmat pikavipit?

Jos ilmainen laina ei tule kyseeseen, täytyy etsiä halvin pikavippi muulla tavoin. Pikavippien hinnat ovat viime vuosina laskeneet reilusti, ja esimerkiksi nykyisin runsaasti tarjolla olevia tililuottoja saa yllättävänkin edulliseen hintaan. Aiemmin satasen pikavipin kulut olivat kuukauden maksuajalla käytännössä aina vähintään 20 euroa ja enimmillään jopa 30 euroa, mutta nyt satasen vipin saa kuukaudeksi helposti 15 euron kuluilla tai jopa sitä halvemmalla. Tämän hetken halvin pikavippi on siis reilusti halvempi kuin halvin luotto viisi vuotta sitten.

Pikavippejä ei enää saa niin helposti kuin aiemmin

Vippien halventuessa lainojen ehdotkin ovat tosin hieman kiristyneet, ja lainaajilta odotetaan nykyään usein esimerkiksi tulojensa todistamista. Tämä voi vaikeuttaa joidenkin ihmisten mahdollisuuksia saada lainaa. Ainoa tapa selvittää oma luottokelpoisuutensa on kuitenkin lähettää lainahakemus ja katsoa, millaisen luottopäätöksen saa.