Pikavippi sunnuntaina

Pikavippi sunnuntaina rahapalvelu mainos 1

Mistä voi saada pikavippiä sunnuntaina? Käytännössä lähes mistä tahansa, sillä lainaa ja vippejä maksetaan tileille myös viikonloppuisin. Pikavippi tai tililuotto on edelleen erittäin helppo ja nopea tapa hankkia pientä lisärahoitusta päivästä ja jopa vuorokaudenajasta riippumatta. Voit saada pikavipin tilillesi myös sunnuntaina vähintään siinä tapauksessa, että käyttämässäsi pikavippipalvelussa nopeat siirrot oman pankkisi tilille ovat mahdollisia. Tarkista vippipalvelusi tiedoista, mihin pankkeihin nopeat rahasiirrot onnistuvat. Yleensä reaaliaikainen tilisiirto onnistuu vähintään tavallisimpien pankkien tileille. Jos käytät jotain harvinaisempaa pankkia, voi olla, että rahat eivät siirry aivan heti, vaan joudut odottamaan päivän tai pari. Pikavippi maksetaan hakijan tilille yleensä välittömästi sen jälkeen, kun laina on hyväksytty. Myös tililuotolta tehdyt nostot siirretään tilille heti. Lainapalvelut eivät kuitenkaan aina tee tilisiirtoja ympäri vuorokauden, vaan lainoja saatetaan maksaa ainoastaan asiakaspalvelun aukioloaikoina. Tarkista millaiset aukioloajat käyttämälläsi lainapalvelulla on, mikäli vipin saamisella on kiire.

Sunnuntain aukioloajat saattavat rajoittaa vipin saamista

Jos tarvitset pikavippiä sunnuntaina, ota huomioon myös se, että lainapalveluiden aukioloajat saattavat olla rajoitetumpia sunnuntaisin ja ylipäätään viikonloppuisin. Lainoja saatetaan sunnuntaisin tilittää vain muutaman tunnin ajan, joten jos haet lainaa myöhään illalla, saatat saada sen vasta maanantaina.

Pikavipin voi saada käyttöönsä jopa yöllä

Jotkut lainapalvelut, etenkin tililuottopalvelut, toisaalta lupaavat maksaa hyväksyttyjä lainoja asiakkailleen 24 tuntia vuorokaudessa. Pikavippien tilittäminen asiakkaille on kielletty yöaikaan eli kello 23 – 7, mutta tililuottoja, luottokortteja ja vastaavia jatkuvia luottoja tämä rajoitus ei koske. Niinpä tililuottopalvelun asiakkaalla on toisinaan mahdollisuus tilata itselleen vippiä jopa yöllä, mikä ei moneen vuoteen ole ollut Suomessa mahdollista.

Tarkista nämä tiedot vippipalvelusta

Kun pikavipin tarve iskee sunnuntaina, kiinnitä siis huomiota pikavippipalvelun palveluaikoihin ja siihen, toimittaako lainapalvelu lainaa reaaliaikaisesti käyttämäsi pankin tilille. Jos nämä asiat ovat kunnossa, on todennäköistä, että saat vippiä käyttöösi myös viikonloppuisin ilman viiveitä tai ongelmia. Tutustu nyt laajaan pikavippien ja tililuottojen valikoimaan ja tilaa käyttöösi sopiva vippi. Kaikki pikalainat voi hakea netistä verkkopankkitunnuksilla, ja luottopäätöksen saat heti.