Kulutusluotto.com
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.7/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
7200€/v

Kulutusluotto lendo 1

Kulutusluotto, toiselta nimeltään käyttöluotto, on pieniä pikavippejä suurempi ja pidempiaikaisempi laina. Normaali kulutusluotto vaihtelee 500-50000 euron välillä ja se maksetaan takaisin yleensä 1-5 vuoden kuluessa, joskus jopa 10-15 vuoden kuluessa. Kulutusluottoa myöntävät muun muassa pankit sekä netissä toimivat lainayritykset. Kulutusluottoa voi saada joko ilman vakuutta tai sitten luottoon vaaditaan joko vakuus tai henkilötakaus.

Ovatko pankkien myöntämät kulutusluotot edullsimpia?

Pankkien myöntämät kulutusluotot ovat yleensä edullisimpia. Ongelmana näissä on se, että pankille tulee antaa selvitys siitä, mihin tarkoitukseen kulutusluottoa haetaan. Toisekseen, varsinkin hiemankaan isommissa luotoissa pankki yleensä vaatii reaalivakuuden tai henkilötakauksen. Useimmille kulutusluottoa tarvitseville tämä ei ole vaihtoehto.

Kulutusluottoa saa nopeastikin ilman takauksia tai vakuuksia

Tänä päivänä kulutusluoton voi kuitenkin saada netistä näiden tarjoamiseen erikoistuneilta yrityksiltä ilman vakuutta tai takauksia. Parhaimmat tarjoajat maksavat kulutusluoton tilillesi jo saman päivän aikana. Luonnollisesti, koska kyseisille yrityksille ei tarvitse antaa vakuutta luottoa varten, on korkotaso hieman suurempi kuin pankeilla. Kuitenkin viime aikoina netissä toimivien lainapalveluiden korot ovat laskeneet kilpailukykyisiksi jopa pankkien kanssa.

luottotiedot olatava kunnossa

Aivan noin vain ei kulutusluottoa kuitenkaan saa, sillä lainapalveluissa on omat rajoituksensa: Sinulla tulee olla puhtaat luottotiedot sekä joissakin tapauksissa vaaditaan vakituinen työpaikka. Lisäksi lainapalveluiden ikärajat vaihtelevat: Toisista saat lainaa jo 18-vuotiaana, toiset vaativat jopa 25-vuoden ikää luoton myöntääkseen.

kulutusluoton takaisinmaksu

Yleensä kulutusluotto maksetaan takaisin tasasuuruisina erinä valitun maksuajan puitteissa, joten ennen luoton ottamista kannattaa miettiä sen tarve tarkkaan kuin myös se, että olet kykenevä maksamaan lyhennykset koko luottosopimuksen aikana. Velkaa ei kannata maksaa velalla tai elää yli varojensa. Kulutusluotto on kuitenkin oikeassa tilanteessa otettava oiva apuväline arjen rahoituspulmiin ja isompien hankintojen maksuun. Siksipä listaamme tällä sivustolla parhaat, edullisimmat ja luotettavimmat netin kautta haettavat kulutusluotot ja niiden tarjoajat.