Pikavippi ilman korkoa rahapalvelu mainos 1

Usein muistutetaan, että lainaaminen ei ole koskaan ilmaista. Laina on aina maksettava takaisin, ja yleensä lainan päälle on maksettava myös korot ja muut kulut. Onko kuitenkin mahdollista saada pikavippi ilman korkoa?

Kyllä, pikavippi ilman korkoa on mahdollista saada

On olemassa jonkin verran lainapalveluita, joista voi saada pikavipin ilman korkoa tai muitakaan kuluja. Ilmaisen lainan voit saada ensilainaksi, eli jos olet täysin uusi palvelun asiakas, saat ensimmäisen lainan tai ensimmäisen noston tililuotolta ilman ylimääräisiä kuluja. Pitkään tilanne oli, että maksimissaan korotonta lainaa sai 500 euroa tai vähemmän, ja maksuajat ensilainoille olivat varsin lyhyitä. Nyt voit kuitenkin saada korotonta ensilainaa eräistä tililuottopalveluista jopa 1000 – 2000 euroa. Maksuaikaa näille korottomille luotoille on yleensä kuukauden verran. Palveluita, jotka tarjovat korottoman pikavipn ovat muun muassa Ferratum, josta saat 300 euron ilmaisen ensilainan. Vivus taasen tarjoaa uusille asiakkailleen 400€ ja Suomilimiitti tililuottopalvelu hulppean 1000 euron korottoman ja kuluttoman ensilainan.

Ilmaista vippiä tarjoavia palveluja on puolenkymmentä

Ilmaisen pikavipin tarjouksia ei valitettavasti ole kovin monta, joten olet saattanut käyttää jo ne kaikki. Vielä silloinkin voit saada pikavippiä ilman korkoa, tosin et välttämättä kokonaan ilman kuluja. Useat tililuottopalvelut tarjoavat luotoilleen korotonta maksuaikaa ensimmäiseen eräpäivään asti, eli yleensä noin 1 – 1,5 kuukauden ajaksi. Tämä tarjous ei millään tavalla rajoitu siihen, montako kertaa olet kyseisestä palvelusta lainannut, joten voit käyttää saman korottoman tarjouksen vaikka joka kerta, kun lainaat.

Tililuotolla voit saada korotonta maksuaikaa

Tilatessasi tililuottopalvelusta pikavipin ilman korkoa joudut kuitenkin maksamaan nostoprovision, joka on tyypillisesti 15 prosenttia lainaamastasi summasta. Jos maksat koko summan pois ensimmäisellä laskulla, muita kuluja ei tule, joten kulut ovat silti huomattavasti halvemmat kuin monessa pikavipissä. Joudut maksamaan korkoa, jos haluat pidemmän maksuajan kuin kuukauden. Kuukausikorot ovat tililuotoissa yleensä 5 – 10 prosenttia lainassa olevasta summasta. Mitä nopeammin saat maksettua koko tililuoton takaisin, sitä vähemmän korkokuluja tulee. Tutustu siis pikavippivertailuun, etsi sopivia lainoja ja hae pikavippi ilman korkoa tai kuluja. Jos sopivaa ilmaisen vipin tarjousta ei enää löydy, tutustu tililuottoihin ja hae edullista tililuottoa. Tililuotolta voit nostaa pieniä lainasummia käytännössä yhtä helposti kuin pikavippipalveluistakin, joten tililuotto on edullinen vaihtoehto pikavipille.