Vivus

Vivus.fi
300€ -600€
4kk -4kk
(3.5/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Ei

Vivus vivus mainos 1

Vivus.fi tarjoaa vakuudetonta luottoa 10 – 2010€. Lainanhakuprosessi on selkeä ja asiakas saa pian myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat tilille jopa 15 minuutin sisällä. Uusille asiakkaille tarjotaan kulutonta ja korotonta lainaa 400€ asti. Vanhat asiakkaat voivat saada 2010€ suuruisen lainan, josta he maksavat korkoa kuukauden takaisinmaksuajalla 301€. Lainan takaisinmaksuaika voi olla 3 – 30 vuorokautta. Vivus.fi myöntää lainaa 20 – 80 vuotiaille henkilöille, jotka asuvat Suomessa vakituisesti ja heillä on suomalainen pankkitili. Lainanantaja tarkastaa lisäksi hakijan luottotiedot. Hakijan tulee olla lisäksi luonnollinen yksityishenkilö.

WWW.VIVUS.FI

Uudet hakijat hakevat aina Vivus.fi -sivustolta löytyvällä hakemuskaavakkeella. Vanhojen asiakkaiden on mahdollista hakea lainaa myös puhelimella. He voivat myös nostaa lisälainaa heille myönnettyyn luottokattoon asti.

Vivus lainalaskurilla tarkat kulut selville ennen hakemista

Nettisivustolla on lainalaskuri, jolla voit määrittämällä toivomasi summan ja takaisinmaksuajan perusteella määritellä tarkasti kuukausittaiset takaisinmaksuerät. Samalla näet myös maksamasi koron määrän. Jos olet aikaisemmin hakenut lainaa Vivus -palvelusta, voit silloin kirjautua sähköpostin ja henkilökohtaisen salasanan avulla. Uudet asiakkaat täyttävät henkilötiedot, lukevat ja hyväksyvät lainaehdot. Lähetettyään hakemuksen lainapäätös annetaan lähes välittömästi. Vivus.fi lähettää laskun asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen. Eräpäivää on mahdollista muuttaa suorittamalla eräpäivänsiirtomaksu Vivus.fi:n tilille. Jos asiakas ei maksa laskua eräpäivään mennessä eikä tee maksusuunnitelmaa, lasku voi mennä perintään.

Lainan hallinta kätevästi omasta profiilista

Kun asiakas luo oman asiakasprofiilin Vivus.fi -sivustolla, hän voi tarkastaa sieltä myöhemmin vaikkapa laskutustiedot ja muut omat tiedot. Lainapalvelu on avoinna joka päivä klo 7 – 23.00. Asiakaspalvelu on myös avoinna joka päivä. Viikonloppuisin aukioloajat ovat vähän lyhemmät, kuin lainapalvelulla. Asiakaspalvelun yhteystiedot löydät Vivus.fi -palvelusta.

WWW.VIVUS.FI