Laina.fi

Laina.fi
4000€ -10000€
36kk -84kk
(2.7/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Laina.fi laina fi 1

Tarvitsetko nopeasti pienen pikavipin vai kenties vähän isomman kulutusluoton? Laina.fi tarjoaa erilaisia luottoratkaisuita 50 ja 2500 euron väliltä. Voit valita joustavan käyttölainan, simppelin kertalainan tai kaikkialla maailmassa toimivan korttiluoton. Laina.fi:n kautta voivat lainata rahaa 20 – 75 -vuotiaat henkilöt, jotka ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja asuvat vakituisesti Suomessa.

Laina.fi käyttölaina

Käyttölaina on jatkuva, joustava luotto, jossa asiakkaalle myönnetään 2100 euron luottoraja. Luottorajasta voi nostaa oman tarpeensa mukaan pienen vipin tai vähän isomman lainan – juuri sen verran, kuin tarvitsee. Pikavippiä voi nostaa lisää aina luottorajaan asti. Myös eräpäivänä voi päättää, maksaako pois koko lainasumman, pelkän minimilyhennyksen vai jotain niiden väliltä. Käyttölainasta on maksettava nostopalkkio (12,5 prosenttia nostettavasta summasta), korko ja laskutuspalkkio. Useat erilaiset kulut voivat tuntua hämmentäviltä, mutta lainan kustannukset on itse asiassa todella helppo tarkistaa laskurilla.

WWW.LAINA.FI

Laina.fi tarjoaa erilaisia lainamuotoja

Laina.fi:n toinen vaihtoehto on kertalaina, eli käyttöluotto, jonka suuruus on 1500, 2000 tai 2500 euroa. Kertalainan maksuaika on aina 12 kuukautta. Myös kertalainan kulut tarkistat helposti laskurilla. Kertalaina on yksinkertainen ratkaisu vähän isompaa luottoa kaipaavalle. Laina.fi:n kolmas, hieman erikoisempi luottoratkaisu on korttiluotto, DFC WhiteCard MasterCard. Kortille voi ladata 200, 300, 400 tai 500 euron luottorajan, ja korttia voi käyttää ostosten maksamiseen kaikkialla maailmassa. Käteistä rahaa sillä ei kuitenkaan voi nostaa. Kortista ei peritä avausmaksuja tai kuukausimaksuja, kuluja tulee ainoastaan luoton käytöstä. Kortin käytöstä laskutetaan kerran kuukaudessa.

Näin Laina.fi myöntää luottoa

Jotta luottoa voidaan myöntää, hakijalla tulee olla riittävät tulot. Lisäksi Laina.fi:lle on todistettava tulojen olemassaolo luotettavalla tavalla. Siihen on onneksi helppoja vaihtoehtoja. Uusi, yksinkertainen tapa on Instantor-palvelun käyttäminen. Instantor tutkii verkkopankkisi käyttötietoja viimeisen kolmen kuukauden ajalta ja tarkistaa, riittävätkö rahasi hakemasi lainan takaisinmaksuun. Instantor ei välitä tietoja tilinkäytöstä eteenpäin Laina.fi:lle tai muillekaan, vaan se ilmoittaa ainoastaan luottokelpoisuuden. Jos valitset Instantorin, sinun ei tarvitse hankkia palkkakuitteja tai lähettää muitakaan dokumentteja Laina.fi:lle. Jos et halua käyttää Instantoria, sinun tulee toimittaa pyydetyt palkkakuitit tai muut asiakirjat Laina.fi:lle tavalliseen tapaan. Asiakirjojen toimittamiseen on monia eri tapoja: voit lähettää ne sähköpostilla, postitse tai faksilla tai ladata ne Laina.fi:n verkkopalvelussa. Asiakirja voi olla skannattu tai voit ottaa siitä valokuvan.

WWW.LAINA.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.