Credit24
100€ -4000€
3kk -36kk
(4.4/5)
Ikäraja
19v
Vaaditut tulot
Riittävät säännölliset tulot

Credit24 credit24 1

Credit24 on lainapalvelu, jolla on laaja valikoima joustavia luottoja. Asiakas voi valita itselleen sopivan luottotuotteen omien tarpeidensa mukaan. Kun tilaat Credit24:n joustavan luoton, nostat pikavippiä tai isompaakin lainaa nopeasti ja vaivattomasti.

Credit24 -palvelussa saat valita itse oman luottolimiittisi

Credit24:n asiakas valitsee itselleen sopivan luoton kuudesta eri vaihtoehdosta. Joustavan luottosopimuksen avaaminen on maksutonta, ainoastaan luoton käytöstä täytyy maksaa. Sopivan luottotyypin valinta riippuu siitä, paljonko yleensä tarvitsee lainaa ja kuinka paljon maksuaikaa haluaa. Asiakkaan luottoraja voi olla 250 – 3000 euroa ja pisin mahdollinen maksuaika 6 – 24 kuukautta.

WWW.CREDIT24.FI

Kun kyseessä on joustava luotto, asiakas voi päättää itse, kuinka paljon luottoa hän haluaa nostaa kerralla. Luottoa voi myös nostaa lisää aina luottorajaan asti. Credit24:n lainan takaisinmaksu on yhtä joustavaa: lainaaja voi päättää, maksaako hän takaisin koko lainasummansa vai minimilyhennyksen. Käytetystä luotosta peritään kuluja hinnaston mukaan. Kuluihin sisältyy nimelliskorko, tilinhoitomaksu ja nostopalkkio. Haluamansa pikalainan hinnan voi tarkistaa todella helposti myös Credit24:n kätevällä lainalaskurilla. Laskuriin syötetään lainasumma ja toivottu maksuaika, ja laskuri laskee kuukausierän ja lainan kokonaiskustannukset. Laskurin avulla saa myös ehdotuksen sopivimmasta luottolimiittityypistä.

Credit24 ikäraja ja muut vaatimukset

Credit24:n asiakkuuden ikäraja on 19 vuotta. Lainan saaminen edellyttää, että hakija on hoitanut raha-asiansa hyvin (ei maksuhäiriöitä) ja että hakijalla on käytettävissään henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Hakijan osoitetietojen tulee löytyä väestörekisterin osoitetietokannasta. Laina voidaan evätä muun muassa silloin, jos hakija on aikaisemmin lainannut Credit24:ltä mutta takaisinmaksussa on ollut merkittäviä ongelmia tai laina on jouduttu siirtämään perintään. Lainan hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset pankkitunnukset. Pankkitunnistautuminen onnistuu, kun käytössä on Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Aktian, S-pankin, Tapiolan tai Handelsbankenin tunnukset. Hakijalta vaaditaan myös tulojen todistamista sopivien asiakirjojen avulla. Lainaa ei ole pakko nostaa heti sopimuksen teon yhteydessä, vaan sopimuksen voi tehdä valmiiksi ja hakea luottoa vasta myöhemmin. Kun sopimus on jo valmiina, luoton hakeminen käy nopeasti.

Ongelmatilanteissa Credit24 asiakaspalvelu auttaa

Credit24:n asiakaspalvelu auttaa asiakkaitaan ongelmatilanteiden sattuessa. Puhelinpalvelu päivystää arkisin kello 9 – 17 (puhelu asiakaspalveluun on ilmainen). Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostiosoitteeseen tai Credit24:n verkkosivuilta löytyvällä lomakkeella.

WWW.CREDIT24.FI