Risicum

Risicum
4000€ -10000€
36kk -84kk
(4/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Risicum risicum 1

Risicum on uudistanut lainatuotteensa ja tarjoaa uutta tapaa ottaa lainaa. Tarjolla on tililuotto, jossa luottoraja on 2050 euroa. Risicumin luotot sopivat 20 vuotta täyttäneille, joilla on säännölliset tulot.

Lainan valinta

Jos tarvitset vain vähän lainaa, esimerkiksi pikavippiä silloin tällöin, on paras ratkaisu luultavasti hakea tililuottosopimusta. Tililuotolta voi nostaa kerralla lainaa 50 – 2050 euroa, joten sitä on helppo käyttää pienten vippien nostamiseen. Voit nostaa vaikkapa 500 euron lainan tällä viikolla ja 100 euroa ensi viikolla. Jos olet kaivannut pikavippejä, tililuotto on niille mainio korvike.

WWW.RISICUM.FI

Toisaalta tililuotto on sopiva ratkaisu myös silloin, kun haluat isompaa lainaa. 2050 euron lainalla onnistuvat jo monenlaiset suunnitelmat. Niinpä tililuotto korvaa myös pienemmät kulutusluotot. Kätevintä tililuotossa on se, ettei tarvitse heti alkuun tietää, paljonko lainaa tarvitsee.

Kenelle Risicum sopii?

Risicum-palvelun ikäraja on 20 vuotta. Lainaaja saa olla enintään 75-vuotias. Hänellä on oltava työpaikka tai eläke, ja tulojen määrän täytyy riittää takaisinmaksuun. RIsicumilla on käytössä Instantor, jonka avulla tulot voi todistaa vaivattomasti pelkästään omilla verkkopankkitunnuksilla. Myös hakijan luottokelpoisuus tarkastetaan, eikä luottotiedoista saa löytyä maksuhäiriöitä. Jos ei jostain syystä halua todistaa tulojaan Instantorilla, voi toimittaa myös palkkatodistuksen tavalliseen tapaan. Risicum edellyttää, että heidän asiakkaansa asuvat vakituisesti Suomessa.

Miten Risicum-luottoa haetaan

Joustavaa luottoa haetaan nettihakemuksella maksutta. Laina myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia, joten sellaisten hankkimisesta ei tarvitse huolehtia. Jos on tehty sopimus joustavasta tililuotosta, asiakas voi tehdä nostoja itse tekstiviestillä milloin tahansa. Risicumin lainapalvelu maksaa lainoja ulos arkisin kello 7 – 22 ja viikonloppuisin kello 9 – 21. Risicum-palvelun tarjoaa DFC Nordic Oy.

WWW.RISICUM.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.