Ostosraha

Ostosraha.fi
400€ -3000€
12kk -36kk
(4.6/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Ostosraha ostosraha mainos 1

Ostosrahan kautta voit hakea 400 – 3000 euron kulutusluottoja. Palvelu soveltuu siis pieniin ja keskikokoisiin lainatarpeisiin.

Ostosrahan lainakriteerit

Ostosraha myöntää lainaa vähintään 20-vuotiaille mutta enintään 75-vuotiaille Suomen kansalaisille. Hakijalta edellytetään puhtaita luottotietoja, mahdollisuutta tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella, virallista osoitetta Suomessa sekä matkapuhelinnumeroa. Ostosrahan lainaa voi hakea, jos käytettävissä on pankkitunnukset Nordeasta, Osuuspankista, Aktiasta/Säästöpankista/Paikallisosuuspankista, Danske Bankista, Handelsbankenista, S-Pankista tai Tapiolasta. Mobiilivarmennekin käy. Ostosraha tarjoaa lainaa ilman vakuuksia ja takaajia. Juuri 20 vuotta täyttäneet voivat lainata 400 euroa, mutta 21 vuotta täyttäneet ja vanhemmat saavat minkä tahansa lainasumman.

WWW.OSTOSRAHA.FI

Ostosrahalta jopa viiden vuoden takaisinmaksuaika

Ostosrahalta on mahdollista saada jopa 60 kuukauden (viiden vuoden) takaisinmaksuaika. Pienin valittavissa oleva aika on 12 kuukautta. Pisimmät maksuajat ovat tarjolla vain isommille lainasummille, mutta maksuajan voi kuitenkin aina valita useasta vaihtoehdosta. Luoton kustannukset selviävät helposti, sillä Ostosrahan lainalaskurin näyttämä summa sisältää kaikki kulut. Hinta on sama kaikille. Ostosraha perii kulutusluotoista korkoa 24,9 prosenttia, ja korko pysyy samana koko laina-ajan. Laskurilla on kätevä tarkistaa, paljonko lainan kuukausittainen maksuerä on ja paljonko laina tulee kokonaisuudessaan maksamaan. Ostosraha-luoton todellinen vuosikorko on 29,86 prosenttia, jos laina on 3000 euroa ja laina-aika 60 kuukautta.

Hae Ostosrahaa silloin kun sinulle sopii

Ostosrahalle voi lähettää lainahakemuksen koska tahansa. Palvelu on auki päivittäin kello 8 – 22, joten niinä aikoina Ostosraha käsittelee hakemukset ja maksaa asiakkailleen hyväksytyt lainat. Asiakkaat voivat milloin tahansa tarkistaa omat tietonsa OPR-Online-verkkopalvelusta. Verkkopalvelussa voi myös esimerkiksi tarkistaa laskun maksutiedot tai ottaa käyttöön lyhennysvapaan kuukauden helposti ja vaivattomasti. Jos asiakas kohtaa monimutkaisemman ongelman, apuna on Ostosrahan asiakaspalvelu, joka vastaa puhelimeen arkisin kello 8 – 20 ja sähköpostiin joka päivä kello 8 – 22.

Ostosrahan lainapäätös lähes välittömästi

Ostosraha käsittelee lainahakemukset pääsääntöisesti vartin kuluessa. Jos Ostosraha hyväksyy asiakkaan lainahakemuksen, luotto siirretään tilille heti luottopäätöksen jälkeen. Useimpien pankkien tilille Ostosraha voi siirtää lainan välittömästi. Asiakasta tiedotetaan rahansiirrosta tekstiviestillä, joten ei tarvitse arvailla, milloin laina on käytettävissä. Luoton takaisinmaksu hoidetaan laskulla, jonka Ostosraha lähettää hakijan kotiosoitteeseen. Myös sähköpostilasku on mahdollinen. Lainan voi maksaa pois myös etuajassa, jolloin luotosta perittävä korko jää alhaisemmaksi. Jos laskun maksun kanssa on vaikeuksia, asiakas voi siirtää eräpäivää tai pitää lyhennysvapaan kuukauden.

WWW.OSTOSRAHA.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.