Lendo

Lendo
500€ -60000€
12kk -180kk
(2.3/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Lendo lendo 1

Lendon kautta saat edullista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Saat lainasi aina halvemmalla, sillä palvelu etsii ja kilpailuttaa lainan halvimpaan mahdolliseen hintaan useiden eri pankkien ja luotonmyöntäjien tarjonnasta. Voit jättää parhaan tarjouksen etsimisen täysin Lendon hoidettavaksi. Palvelun avulla lainojen kilpailutus on entistä helpompaa jo nopeampaa kuin koskaan aiemmin. Enää sinun ei tarvitse itse etsiä ja vertailla useita erilaisia lainapalveluja ja heidän tarjoamiaan lainatuotteita. Vain yksi hakemus riittää ja saat useita erilaisia lainatarjouksia, sillä Lendo välittää hakemuksesi usealle eri luottolaitokselle jotka tekevät juuri sinun tarpeisiin sopivan lainatarjouksen. Näistä saaduista tarjouksista valitset itsellesi parhaimman käyttöösi.

WWW.LENDO.FI

Yhdistelylaina Lendolta

Mikäli sinulla on tällä hetkellä avoimena olevia pikalainoja, se ei ole ongelma. Lendon kautta voit hakea lainaa vanhojen luottojen yhdistämiseksi. Lainojen yhdistäminen on taloudellisesti kannattavaa, sillä yksi järkevän kokoinen laina on aina halvempi kuluiltaan kuin useampi pieni vippi. Sopivalla maksuajalla kuukausieräsi pienenee ja rahaa jää käyttöön normaaliin elämiseen enemmän. Palvelun käyttäminen on aina täysin maksutonta. Pelkkä lainahakemuksen tekeminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan voit täysin huoletta ja ilman riskiä tehdä hakemuksen Lendolle ja ottaa selvää minkälaisilla ehdoilla sinulle lainaa voidaan myöntää.

Ei sitoumuksia

Luottosopimus astuu voimaan vasta siinä vaiheessa, kun olet saanut tarjoukset kaikilta mahdollisilta lainapalveluilta jotka lainaa sinulle voivat myöntää ja olet niistä valinnut sopivimman käyttöösi. Jos lainatarjoukset eivät jostakin syystä sinua miellytä, voit hylätä ne kaikki jolloin sinulle ei aiheudu minkäänlaisia kuluja tai velvoitteita. Voit hakea lainaa Lendon kautta jos olet vähintään 20-vuotias oikeustoimi- ja luottokelpoinen Suomen kansalainen. Sinulla on oltava säännöllisiä kuukausittaisia tuloja riittävästi lainattavaan summan nähden. Tuloiksi lasketaan esimerkiksi palkka tai eläke.

paljonko Lendolta saa lainaa?

Lainaa myönnetään 500 – 50 000 euron väliltä ja maksuaikaa on tarjolla oman valinnan mukaan 1 -12 vuotta. Lainahakemuksen voi tehdä mihin aikaan vuorokaudesta tahansa kätevästi Lendon kotisivuilla, sillä hakemuksia otetaan vastaa 24/7 joka päivä. Saat aina erittäin nopeasti vastauksen, millaista ja minkäkokoista sinulle olisi tarjolla.

Lendolta ykislöllinen lainatarjous

Lopullinen päätös siitä minkälaista sinulle voidaan myöntää, on tarjousten perusteella valitsemallasi pikalainayhtiöllä. Ehdot voivat vaihdella huomattavasti eri yhtiöiden välillä, joten valinta kannattaa tehdä huolellisesti. Sopimusta solmiessa kannattaa ottaa huomioon kokonaiskorko, maksuaika, maksuerien suuruus ja lisälyhennysten ja mahdollisen eräpäivän siirron tai kokonaisten lyhennysvapaiden kuukausien käyttömahdollisuus. Varsinkin pitkillä laina-ajailla olevat lainat on hyvä varmistaa mahdollisilla lyhennysvapailla, sillä koskaan ei voi tietää onko esimerkiksi 3 vuoden laina-ajalla olevan lainan kuluessa taloudellisia vaikeuksia jossakin vaiheessa. Lyhennysvapailla voi ehkäistä joutumisen taloudellisiin vaikeuksiin esimerkiksi uusien lainojen muodossa. Hae nyt edullista lainaa Lendolta. Tee maksuton lainahakemus nyt ja saat pikaisesti mahtavia tarjouksia!

WWW.LENDO.FI