Halino

Halino
100€ -6000€
12kk -60kk
(1.1/5)
Ikäraja
22v
Vaaditut tulot

Halino halino 1

Halino on ruotsalaisen rahoitusyhtiön, Time Finans AB:n, omistama rahoitusyhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Boråsissa. Yhtiön on perustettu jo vuonna 1987, ja se on osa Halens postimyyntiä, joka taas on yksi Ruotsin parhaimmin menestyneistä etämyyntiyrityksistä. Halino tarjoaa lainaa useissa eri Euroopan maissa, ja Suomessakin lainoja on ollut tarjolla jo vuodesta 1999 saakka. Halinolta löytyy siis erittäin runsaasti kokemusta luotontarjonnasta, ja tuhannet suomalaiset ovatkin todenneet Halensin toimivaksi ja luotettavaksi palveluksi.

Yksinhakevalle Halino lainaa 100-3000 euroa

Halino tarjoaa 100-3000 euron suuruisia kulutusluottoja ilman vakuuksia tai takaajia, kun haet lainaa yksin. Yhteishakijan kanssa lainaa voi saada jopa 6000 euroa. Palvelu antaa lainoillensa takaisinmaksuaikaa aina yhdestä vuodesta jopa viiteen vuoteen saakka, eli suurimmatkin lainat voi maksaa hyvin pienissä kuukausierissä.

WWW.HALINO.FI

Halinolla ei ole piilokuluja

Halinon tarjoamille lainoille ei tule lainkaan muita kuluja korkojen lisäksi, joten ottamalla lainaa Halinolta vältyt täysin ns. piilokulujen maksamiselta. Lainojen vuosikorko on tällä hetkellä 26,40 prosenttia todellisen vuosikoron ollessa 29,84 prosenttia. Esimerkiksi 500 euron laina kahden vuoden takaisinmaksuajalla tulee kustantamaan vain 27 euroa kuukaudessa. Kyseistä lainaa lyhennetään siis vain kymmenellä eurolla kuukaudessa. Täten Halino on selkeästi edullisempi vaihtoehto, kuin pienempiä lainoja tarjoavat pikalainapalvelut. Halinolta sinun on mahdollista saada lainallesi myös maksuvapaa kuukausi. Maksuvapaan kuukauden voit hyödyntää, kunhan olet maksanut neljä edellistä lainasi kuukausierää ajallaan takaisin. Maksuvapaan kuukauden voi hyödyntää enintään kaksi kertaa vuodessa.

Halinon lainaehdot ja ikäraja

Jotta saisit lainaa Halinolta sinun tulee olla vähintään 22 vuotta täyttänyt ja sinulla tulee olla vakituiset tulot joko työstä tai eläkkeestä. Lisäksi sinulla tulee olla vakituinen asuinpaikka Suomessa, sekä oma matka- tai lankapuhelinliittymä. Luottotietojesi tulee luonnollisesti myös olla kunnossa. Mikäli täytät nämä ehdot, saan hyvin todennäköisesti myönteisen luottopäätöksen. Saat alustavan luottopäätöksen välittömästi lainaa haettuasi. Päätöksen ollessa myönteinen kotiisi lähetetään lainasopimus, joka sinun tulee allekirjoittaa ja lähettää takaisin Halinolle. Kun Halino saa allekirjoittamasi sopimuksen, maksetaan rahat tilillesi.

Takaisinmaksu taserissä kotiin tulevalla laskulla

Lainat maksetaan takaisin kotiin tulevilla laskuilla, jotka tulevat yleensä noin puolessa välissä kuukautta. Takaisinmaksu tulee suorittaa viimeistään kunkin kuun 28. päivänä. Tutustu nyt Halinon tarjoamaan yksityislainaan, ja hae mahdollisesti markkinoiden edullisin kulutusluotto!

WWW.HALINO.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.