Euro24

Euro24
100€ -2000€
3kk -35kk
(1.6/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Riittävät palkkatulot

Euro24 rahapalvelu mainos 1

Euro24 on luottotili, jota voit käyttää mihin tahansa tarkoitukseen. Asiakas saa käyttöönsä 2000€ luottorajan, ja kerralla lainaa voi nostaa 100 – 2000 euroa. Nostettava lainasumma valitaan 100 euron tarkkuudella.

Kenelle Euro24 myöntää lainaa?

Jotta voi päästä asiakkaaksi Euro24-firmaan, täytyy olla Suomen kansalainen ja täyttänyt vähintään 21 vuotta. Luottotietojen on oltava kunnossa, ilman niitä ei luottotiliä voi saada. Luottotilin saa avattua netissä ilmaiseksi. Ensimmäisenä tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla ja täyttää hakemus. Luottoa voi hakea, jos on Osuuspankin, Tapiolan, Danske Bankin, S-Pankin, Nordean, Säästöpankin tai Aktian pankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Uusien asiakkaiden täytyy aina tunnistautua netissä, mutta vanhat asiakkaat voivat hankkia luottoa tililleen myös tekstiviestillä. Yksinkertaiseen tekstiviestihakemukseen tarvitset vain toivomasi lainasumman sekä Euro24:n palvelussa käyttämäsi pin-koodin.

Euro24 ei peri kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja

Euro24 ei peri luotoista kiinteitä vuosimaksuja tai kuukausimaksuja, ja luottotilin avaaminen on maksutonta. Asiakkaat maksavat vain, kun käyttävät lainapalvelua eli nostavat luottoa. Jokaisesta nostosta perittävä nostoprovisio on 18,9 prosenttia, ja maksettavaksi tulee lisäksi kuukausittainen 9,9 prosentin korko. Nostosta koituvien kulujen määrän voi laskea laskurilla. Laskurin antamat tiedot pitävät paikkansa, jos maksat takaisin yhdessä erässä. Voit maksaa lainan myös useammassa erässä, jolloin eräpäivänä maksetaan vain minimilyhennys. Esimerkiksi 500 euron lainasta nostokuluja kertyy 94,50 euroa ja 1000 euron lainasta 189 euroa. Euro24:n mukaan lainan todellinen vuosikorko on 163,9 prosenttia, jos laina on 2000 euroa.

Hae lainaa Euro24 palvelusta mihin aikaan vaan

Uuden luottotilihakemuksen tai nostopyynnön voi lähettää Euro24:lle koska tahansa. Hyväksyttyjen luottojen tilisiirtoja yhtiö tekee arkisin kello 8 – 22, lauantaisin kello 10 – 18 ja sunnuntaisin kello 10 – 16. Yhtiön asiakaspalvelu on avoinna samojen aukioloaikojen puitteissa, ja se palvelee sähköpostitse. Asiakaspalveluun on syytä olla yhteydessä, jos on vaikkapa vaikeuksia maksaa luotto takaisin sovittuun eräpäivään mennessä. Yleisten pankkien asiakkaat saavat hyväksytyn vipin tilille muutaman minuutin kuluessa. Muutamien pankkien (esim. POP-Pankki, Aktia) asiakkaat joutuvat kuitenkin odottamaan luoton saapumista 1 – 2 pankkipäivää.

Mikä taho on Euro24 -palvelun takana?

Euro24-luottotilejä myöntää RR Finance Finland Oy -niminen yritys. Yritys on tarjonnut rahoituspalveluita jo useamman vuoden ajan. Yrityksen kotipaikka on Turku.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.