Luottoraha

Luottoraha
50€ -2000€
1kk -14kk
(2/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Luottoraha luottoraha mainos 1

Luottoraha.fi pikalainapalvelun kautta saat helpotusta tilapäiseen ja äkilliseen rahapulaan nopeasti ja luotettavasti. Myönnettävä laina on 2000 euron suuruinen jatkuva tililuotto jota on mahdollista käyttää omien tarpeiden mukaan. Myönnetyn luoton voi nostaa käyttöön joko pienissä osissa tai mikäli rahantarve on suurempi, voi nostaa vaikka koko 2000 euron lainan kerralla. Miten luottorajaansa haluaa käyttää on täysin asiakkaan itse päätettävissä. Luottoraha.fi jatkuvaa luottoa haetaan netistä palvelun kotisivuilta. Luoton hakeminen on ilmaista eikä siitä tule minkäänlaisia kuluja ellei asiakas luottorajaansa koskaan käytä. Luottopäätös annetaan asiakaspalveluaikoina saman tien kun hakemus on lähetetty. Asiakaspalvelu on avoinna ma – la kello 08:00 – 23:00 ja su kello 13:00 – 17:00.

WWW.LUOTTORAHA.FI

Lainan hakuprosessi

Lainan hakuprosessiin kannattaa varata verkkopankkitunnukset saataville, sillä tunnistautuminen palveluun tehdään niiden avulla. Lainanhakija on oltava iältään vähintään 18-vuotias ja täytettävä luotonantajan luotonantoperusteet. Hakijan on oltava oikeustoimikelpoinen Suomen kansalainen jolla on maksu- ja luottotiedot kunnossa. Luottoraha tarkistaa asiakkaan henkilötiedot väestörekisterikeskukselta ja luottotiedot Suomen Asiakastieto Oy:ltä, Bisnode Finland Oy:ltä tai Instantor AB:ltä. Lainahakemuksen lähettäessään asiakas hyväksyy automaattisesti sen, että häntä koskevat tiedot tarkistetaan edellä mainituista rekistereistä.

Nosta pikalainaa silloin kun tarvitset

Kun luotto on myönnetty, voi asiakas nostaa rahaa omaan käyttöönsä juuri silloin kun lainarahalle on käyttöä. Mikäli pikalainaa ei koskaan tarvitse, ei luottoa ole mikään pakko käyttää ollenkaan ja tällöin ei myöskään tule minkäänlaisia kuluja. Vähimmäisnosto on 50 euroa ja siitä eteenpäin nostoja on mahdollista tehdä 10 euron välein. Luotosta tulee kuluja maksettavaksi vasta siinä vaiheessa, kun asiakas nostaa rahaa omalle tilille ja käyttöönsä. Luotosta peritään nostoprovisio sekä kuukausittainen korko. Nostosummalle lasketaan kiinteää juoksevaa korkoa siihen saakka kunnes laina on kokonaan maksettu Luottorahalle takaisin. Kulloinkin voimassa oleva korko ja nostoprovisio käy ilmi asiakkaan hyväksymästä ja allekirjoittamasta vakiotietolomakkeesta.

Luottorahan takaisinmaksuaikataulu, korot ja kulut

Nostettu pikalaina laskutetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa. Eräpäivän voi valita halutessaan joko kuun 15. päivälle tai viimeiselle päivälle. Laskulla veloitetaan lainan pääoma, nostoprovisio sekä korkokulut. Laskun voi maksaa joko kokonaan tai siitä on maksettava vähintään 17% laskutushetkellä olevan luoton, koron ja nostoprovision yhteismäärästä. Maksettava minimisumma on kuitenkin aina vähintään 250 euroa tai jos summa on alle 250 euro on maksettava kyseinen summa.

Luottorahan hakeminen on aina maksutonta

Tee nyt saman tien maksuton ja täysin kuluton Luottoraha.fi luottotilihakemus. Luottotilihakemus on hyvä tehdä jo valmiiksi vaikka rahaa ei juuri tällä hetkellä lainaksi tarvitsekaan. Mikäli tiedät että rahatilanne voi olla lähiaikoina tiukka, on myönnetty luotto nopeasti saatavissa käyttöön. Jos yllättävä rahapula iskee eikä luottoa ole valmiina käytettävissä, voi luoton saamiseen kulua mahdollisesti jopa muutama päivä esimerkiksi tilanteessa, jossa luotonantaja pyytää lisäselvityksiä esimerkiksi palkkatodistuksen muodossa.

WWW.LUOTTORAHA.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.