Ferratum

Ferratum Joustava
1€ -4000€
3kk -60kk
(3.9/5)
Ikäraja
22v
Vaaditut tulot
Riittävät säännölliset tulot

Ferratum ferratum mainos 1

Suomessa toimiva Ferratum Finland Oy on osa Ferratum Oyj yhtiötä, joka on alun perin Suomessa perustettu kansainvällinen yritys, joka toimii yli 21 maassa. Ferratum aloitti toimintansa Suomessa vuonna 2005.

Ferratumilta ilmainen pikavippi

Ferratumin korotonta pikavippiä ja joustavaa luottoa myönnetään 21 vuotta täyttäneelle henkilölle, jolla luottotiedot ovat kunnossa, hänellä on matkapuhelinliittymä, sähköpostiosoite sekä henkilökohtainen pankkitili. Uudet ja nykyiset asiakkaat voivat hakea korotonta luottoa 50 – 300€. Korottomalle pikavipille saa takaisinmaksuaikaa 7 – 30 päivää.

WWW.FERRATUM.FI

Joustavaa luottoa voi hakea ja nostaa Ferratumin vanhat asiakkaat aina 2000€ asti. Joustavan luoton kuukausikorko on 8,5% ja nostopalkkiota Ferratum perii 12,5% jokaisesta kertanostosta. Ferratum ei peri tilinhoitomaksuja eikä luoton avauspalkkioita. Lisäksi Ferratum tarjoaa asiakkailleen säännöllisesti alennuskoodeja luoton nostokuluista.

Näin haet lainaa Ferratumilta

Ferratumin joustavaa luottoa sekä korotonta kertalainaa haetaan sähköisellä hakemuksella, joka löytyy Ferratum.fi-osoitteesta. Ensiksi valitaan toivottu lainasumma, sen jälkeen täytetään hakemus ja lopuksi lähetetään se. Luottopäätöksen asiakas saa heti ja rahat maksetaan yleensä tilille jopa viiden minuutin sisällä, ympäri vuorokauden.

Luoton takaisinmaksu

Yksi takaisinmaksuerä on 12,5% nostetun luoton määrästä. Kuitenkin minimilyhennys on 150€/kk. Asiakas voi hakea kalenterivuoden aikana kahta lyhennysvapaata kuukautta. Laskutus tapahtuu joko sähköpostilaskun avulla tai asiakas voi pyytää myös paperilaskun. Lasku sähköpostilla on ilmainen. Paperilaskusta veloitetaan 2,95€ lisämaksu. Asiakaspalvelu on avoinna 24h vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Soittaminen asiakaspalveluun on ilmaista. Asiakaspalvelu palvelee myös sähköpostin tai nettisivulta löytyvän chat-palvelun avulla.

WWW.FERRATUM.FI