Saldo.com
1000€ -10000€
12kk -88kk
(3/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Saldo saldo mainos 1

Saldo-laina on joustava ja antaa asiakkaalle mahdollisuuden saada lisärahoitusta tarvittaessa niissä rajoissa, jotka asiakkaalle myönnetty luottoraja, 2000 – 5000€ tarjoaa. Jokaisella Saldo-nostolla on 30 päivää korotonta maksuaikaa. Saldo.com on Tact Finance Oy:n rahoituspalvelu, joka on toiminut vuodesta 2006 asti.

Saldo lainat yli 20-vuotiaille

Jos olet yli 20 -vuotias, luottotietosi ovat kunnossa ja voit toimittaa tulotodistuksia Saldoon, voit hakea lainaa. Lisäksi sinun pitää asua vakituisesti Suomessa ja käytössäsi ovat nettipankkitunnukset, joilla hyväksyt hakemuksen ja voit tarvittaessa myös kirjautua Omat sivut -palveluun Saldo.comissa.

WWW.SALDO.COM

Hae luottoa nopeasti netistä

Saldo-lainaa voit hakea Saldo.comissa. Hakemuksen hyväksymisen jälkeen, kun toimitat tulotodistukset Saldoon, saat päätöksen 1-2 päivän kuluessa. Mutta jos käytät Instantor-palvelua, joka tarkastaa automaattisesti tulotietosi, saat lopullisen luottorajaa koskevan päätöksen saman tien. Saldo-lainaa voit nostaa tekstiviestillä, johon kirjaat henkilökohtaisen PIN-koodin ja summan, jonka nostat tilillesi. Saldo.comin Omat sivut -palvelusta voit myös seurata omia tietojasi ja käyttää mm. Saldo.comin lisäpalveluja.

Lainan takaisinmaksu piwnissä erissä

Lainaa maksat takaisin kuukausittaisissa erissä. Yhden erän suuruus on km. 15% jos lainaa on 4000€ tai alle. 5000€ lainan takaisinmaksuerän suuruus on 10%/kk. Voit maksaa myös enemmän kerralla tai koko lainan. Mahdollista on myös hakea lyhennysvapaita kuukausia tai maksaa vain korot joidenkin kuukausien osalta. Tämä palvelu liittyy lisäpalveluihin ja tarkemmat tiedot löydät Saldo.comista.

Edullinen korko

Saldo-lainan nimelliskoron määrä on n. 29%. Maksat lisäksi nostoista 10% nostoproviision sekä 4,9% tilinhoitomaksun joka kuukausi. Saldo.comin asiakaspalelu päivystää joka päivä ja voit ottaa yhteyttä siihen sähköpostilla, soittamalla puhelimitse tai chat-palvelun avulla, joka löytyy Saldo.comista.

Saldo.com pähkinänkuoressa

  • Lainaa 50 – 5000 euroa
  • Maksuaikaa 0% korolla jopa 45 päivää
  •  Lainapäätös välittömästi
  • Korko vain 2,42% kuukaudessa
  • Peruutusoikeus 14 päivää

WWW.SALDO.COM