Bank Norwegian

Bank Norwegian
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4/5)
Ikäraja
23v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Bank Norwegian bank norwegian mainos 1

Bank Norwegian verkkopankin kautta voi lainaa ja rahoitusta hakea jopa 50 000€:n saakka. Helppo ja nopea lainaprosessi on apuna esimerkiksi silloin, kun remontissa tulee ikäviä yllätyksiä.

Automatisoitu lainanhaku

Lainanhakijan täytyy olla 23 vuotias. Bank Norwegian vaatii myös sitä, ettei hakijalla ole maksuhäiriöitä, ja että hän on ollut Suomen Väestörekisterissä ainakin 36 kuukautta. Lainaprosessi on automatisoitu, jolloin se arvioi automaattisesti jokaisen hakijan luottokelpoisuuden ja taloudellisen tilanteen. Lainan takaisinmaksuehdot, eli esimerkiksi takaisinmaksuaika ja korko, perustetaan tähän tietoon.

WWW.BANKNORWEGIAN.FI

Yhdistä lainat

Bank Norwegianin alle voi myös keskittää muita omia lainojaan, jolloin niiden takaisinmaksu onnistuu helposti vain yhdelle taholle.

Korko alkaen vain 4,99%

Korot alkavat 4,99%:sta ja ovat asiakaskohtaisia. Takaisinmaksuaikaa voidaan myöntää 15 vuoteen saakka. Korkoja päivitetään tilanteen mukaan, jolloin ne voivat takaisinmaksuaikana vaihdella. Täysin netissä toimivaan Bank Norwegianiin saa yhteyden sivuilla olevan lomakkeen kautta koska tahansa. Viesteihin vastataan aina mahdollisimman nopeasti.

Bank Norwegian pähkinänkuoressa

  • Luottoa 1000 – 50000€
  • Yhdistä lainat
  • Lainatarjous välittömästi
  • Henkilökohtainen korko, alkaen 4,99%
  • Vakuudeton laina

WWW.BANKNORWEGIAN.FI