Vippi.org
1000€ -60000€
12kk -180kk
(4.4/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Arvioidaan tapauskohtaisesti

Vippi.org on verkkoalusta, joka tarjoaa käyttäjilleen pikaluottoja ja -lainoja. Kyseessä on uusi suomalainen lainapalvelu, jonka kautta voi saada lainoja aina 100 eurosta 60.000 euroon saakka. Maksuajaksi asiakas voi valita vuodesta jopa 15 vuoteen. Palvelu otettiin käyttöön vuonna 2018, ja se on käytettävissä kaikkialla Suomessa. Yritys tekee yhteistyötä suomalaisten rahoituslaitosten ja pankkien kanssa, joten se on erittäin turvallinen ja luotettava vaihtoehto. Tämä arvostelu on tarkoitettu kaikille täysi-ikäisille suomalaisille, jotka harkitsevat lainan ottamista.  

Lainaa nopeasti verkosta

Tarvitset Vippi.orgin kautta lainan hakemiseen ja saamiseen vain verkkopankkitunnuksesi ja tarvittavia tietoja tuloistasi, varoistasi tai verotuksestasi. Kunhan lainahakemuksessa annetaan tarvittavat tiedot, lainan saaminen tilillesi on melko helppoa ja nopeaa. Useille lainanottajille laina myönnetään muutamassa minuutissa hakemuksen jättämisen jälkeen. Hakijan luottotietojen on joka tapauksessa oltava kunnossa, ja kaikkien muidenkin vaadittujen ehtojen on täytyttävä, jotta myönteinen päätös voidaan tehdä. Kaikki palvelun pikalainat tarjotaan ilman vakuuksia tai takaajia. Tämä tarkoittaa, että voit hakea lainaa ilman, että sinun tarvitsee pantata mitään ylimääräistä omaisuutta vakuudeksi. Voit hankkia lainan verkosta nopeasti ja vaivattomasti, varsinkin jos sinulla on suuret tulot. Uudet asiakkaat voivat saada ensimmäisen lainansa ilmaiseksi eli ilman korkoa. Kannattaa kuitenkin tarkistaa aina ajankohtaiset kampanjat sivustolla. Ilmainen laina voi olla yritykselle järkevä markkinointikeino, koska se voi houkutella uusia asiakkaita eri palveluista.  

Lainahakemuksen jättäminen on ilmaista

Kirjautuminen lainapalveluun tapahtuu omilla verkkopankkitunnuksillasi, et siis tarvitse nimeesi sidottua puhelinnumeroa ja prepaid-numerokin kelpaa. Voit siis tunnistautua palveluun Handelsbankenin, Osuuspankin, S-Pankin, Nordnetin, Danske Bankin Aktian, Nooa Säästöpankin sekä Oma Säästöpankin avulla. Varmennus kestää noin puoli minuuttia, eli saman verran kuin verkkopankkiin kirjautuminen. Lainahakemuksen jättäminen on maksutonta. Palvelussa parasta onkin, että eri lainanantajien tuotteiden ja palveluiden vertailu on nopeaa, yksinkertaista ja ilmaista. Jotta voit käyttää tätä palvelua, sinun on kuitenkin ensin täytettävä tietyt vaatimukset. Käytännössä hakijan on oltava vähintään 20-vuotias, eikä hänellä saa olla luottotiedoissa merkintöjä, jotta lainahakemus voi mennä läpi. Asiakkaalla on oltava Suomessa vakituinen osoite, pankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä. Osa kuluttajista suljetaan yrityksen palvelujen ulkopuolelle huonon luottotietohistoriansa vuoksi.  

Ota nämä seikat huomioon

Vippi.org arvostelu on tietysti hyödytön ilman tietoa palvelumaksuista ja koroista. Hyvää palvelussa on se, että lainan hakeminen ja rahoituslaitosten vertailu on täysin ilmaista. Tilin avausmaksu on nolla euroa, mutta tilinhoitomaksu on 5 euroa kuukaudessa. Varojen nostamisesta ei peritä lisämaksua, ja alhaisin saatavilla oleva korko on 4,5 prosenttia. Asiakkaat voivat välttää sekaannukset ja epämiellyttävät yllätykset lukemalla sivustolla, mitä heiltä veloitetaan ja kuinka paljon korkoa heidän tulee maksaa. Vippi.org voi auttaa sinua sekä lainapalveluiden vertailussa että lainan hankkimisessa. Menettely on nopea ja yksinkertainen, ja asiakkaat voivat luottaa siihen, että heidän henkilötietojaan käsitellään huolellisesti. Jotkut hakijat saavat lainahakemukseensa kielteisen päätöksen, mikä on tietysti ihan luonnollista. Vuonna 2018 avattu sivusto on joka tapauksessa ottanut paikkansa suomalaisten lainanottajien keskuudessa alhaisilla maksuillaan ja hyvällä palvelullaan.  

Lopuksi

Suomen hallitus on pyrkinyt vähentämään kansalaistensa velkaantumista muun muassa vaikeuttamalla nopeiden lainojen ja muiden luottojen hakemista ja saamista. Muutoinkin korkokatot on otettu käyttöön asiakkaiden turvaamiseksi. Monet asiat siis painostavat alaa, joten vain parhaat lainayritykset säilyvät hengissä. Asiakkaille kova kilpailu on kuitenkin vain hyvä asia, koska kilpailu saa kaikki yritykset laittamaan parastaan, jotta asiakkaat valitsisivat heidän palvelunsa myös jatkossa.