Credigo

Credigo
500€ -5000€
24kk -60kk
(4.2/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Credigo credigo mainos 1

Credigo on ruotsalaisalkuinen pikavippiyhtiö, joka on tarjonnut rahoitusta Suomessa alkaen vuodesta 2006. Lähes kymmenen vuoden aikana yritys on myöntänyt lainaa Pohjoismaissa yli 100 000 asiakkaalle ja onkin Suomessa yksi johtavista alan yrityksistä.

Näin Credigo tarjoaa lainaa

Credigo tarjoaa lainaa 100€ alkaen 2500€ saakka. Maksuaika vaihtelee summasti riippuen 6 ja 60 kuukauden välillä. Lainasta maksetaan vain korkoa, ei ylimääräisiä palvelumaksuja tai avaus- tai nostokuluja. Todellinen vuosikorko on summasta riippuen 46,97-49,65%.

WWW.CREDIGO.FI

Kenelle Credigo myöntää luottojaan?

Lainaa voivat hakea kaikki luottokelpoiset yli 20 vuotiaat. Credigo tarkistaa kaikkien asiakkaidensa luottotiedot sekä maksuhäiriöt useista eri rekistereistä ja varmistaa näin, että asiakkaalla on myös tarpeeksi tuloja maksaa laina takaisin. Lainan hakeminen on aina ilmaista ja luottopäätöksen saa netissä välittömästi. Luottoa haetaan netissä lomakkeella, joka vaatii tunnistautumista. Käytössäsi tulee siis olla verkkopankkitunnukset tai mobiilitunniste. Lainaa voi hakea myös salaisella tai prepaid-liittymällä. Kun haet lainaa, näet välittömästi myös esimerkin kuukausittaisesta laskusta. Kuukausimaksut ovat aina samat.

Credigo maksaa rahat tilille heti

Mikäli luottopäätös hyväksytään, maksetaan laina 15 minuutissa asiakaspalvelun aukioloaikoina, eli Ma-Pe klo 09.00-17.30. Mikäli sinulla on tili Nordeassa, Danskessa, Säästöpankissa, Aktiassa tai S-pankissa, siirtyvät rahat tilille välittömästi. Yrityksen valtteja ovat henkilökohtainen asiakaspalvelu sekä se, että luotot ovat aina selkeitä ja läpinäkyviä ilman piilotettuja kuluja. Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin sähköpostitse sekä ilmaiseksi myös puhelimitse. Suomen Aluehallintavirasto (AVI) on myöntänyt Credigolle luvan myöntää kulutusluottoja Suomessa. Asiakkaiden kaikki tiedot ovat salaisia ja ne myönnetään ulkopuolisille vain viranomaisen pyynnöstä.

WWW.CREDIGO.FI