Ekstraluotto

Ekstraluotto
10€ -2100€
3kk -101kk
(4.5/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Ekstraluotto ekstraluotto 1

Ekstraluotto on luottolimiittiä myöntävä, suomalainen palvelu, joka on toiminut jo vuodesta 2006. Sen asiakaspalvelu palvelee viikon jokaisena päivänä aukioloaikojen rajoissa.

Ekstraluotolla on Suomen pienimmät kuukausilyhennykset

Ekstraluotto tarjoaa Suomen pienimpiä kuukausilyhennyksiä myöntämiinsä luottoihin. Lyhennykset ovat vain 10% kuukaudessa tai vähintään 50€. Jos lainaa on ottanut vähemmän kuin 50 euroa, se tulee maksaa pois kerralla. Kun lyhennykset ovat näin pieniä, mahdollistavat ne myös isompien lainojen ottamisen, millä voidaan kattaa myös pidempiaikaisia rahatarpeita.

WWW.EKSTRALUOTTO.FI

2100€ suuruinen luotto heti käyttöösi

Luottoa tulee ottaa vähintään 10€, mutta katetta myönnettävällä luottotilillä on 2100 euroon saakka. Jokaisesta nostosta maksetaan 19% provisio, mutta kiinteitä vuosi- tai kuukausimaksuja ei ole. Korkoa maksetaan vain, jos lyhennykset pääsevät erääntymään. Korotonta maksuaikaa on näin keskimäärin aina 30 päivää.

Ekstraluotto lainaa on helppo hakea

Ekstraluoton lainan hakuprosessi on hyvin lyhyt ja selkeä. Luottoa voi hakea, jos on täyttänyt 21 vuotta, on Suomen kansalainen ja rekisterissä ei ole maksuhäiriömerkintöjä. Hakemukset käsitellään nopeasti ja myös rahat siirretään aina aukioloaikoina niin, että ne voivat olla käytössä jo muutaman minuutin päästä.

Ekstraluotto pähkinänkuoressa:

  • 2100€ suuruinen tililuotto
  • Kuukausilyhennys vain 10%
  • Korotonta maksuaikaa keskimäärin 30 päivää
  • Ikäraja 21-vuotta
  • Helppo, nopea ja ilmainen lainanhakuprosessi

WWW.EKSTRALUOTTO.FI