Bigbank

Big Bank
3000€ -40000€
24kk -120kk
(2.6/5)
Ikäraja
22v
Vaaditut tulot
1200€/kk

Bigbank bigbank mainos 1

Luotettavan ja nopean rahoitusratkaisun löydät Bigbankin lainavalikoimasta. Jos rahantarpeesi osuu välille 2000 – 20 000 euroa, on Bigbankin varsin hyvä vaihtoehto rahoittamaan tarvitsemasi rahamäärän jopa saman päivän aikana.

Yhteishakijan kanssa suuremmat lainat

Jos haet lainaa yksin, on maksimisumma tällöin 10 000 euroa. Tämän suurempiin lainoihin on hankittava yhteishakija joka asuu samassa taloudessa. Yhteishakijaksi kelpaa avio- tai avopuoliso. Bigbankilta saadut lainat ovat varmasti kotimaan markkinoiden edullisimmasta päästä. Lainat ovat kilpailukykyisiä kuluiltaan mihin tahansa muuhun vastaavan kokoisia lainoja tarjoavaan pikalaina-alan yritykseen.

Bigbankin tyytyväisyystakuu

Edullisten kulujen lisäksi Bigbank tarjoaa ainutlaatuisena ominaisuutena ensimmäisenä lainantarjoajana kotimaassa niin sanottua tyytyväisyystakuuta. Tyytyväisyystakuu tarkoittaa käytännöss sitä, että mikäli et jostakin syystä ole saamaasi lainaan tyytyväinen, on sinun mahdollista palauttaa lainaamasi summa kokonaan 60 päivän kuluessa lainan myöntämisestä. Rahat palautettaessa ei lainasta muodostu lainkaan kuluja.

WWW.BIGBANK.FI

Bigbankin lainaa voi hakea siinä tapauksessa, jos olet täyttänyt vähintään 22 vuotta. ja sinulla on riittävät säännölliset kuukausitulot, käytännössä vähintään 1200€/kk nettona. Sinulla ei saa olla maksu- tai luottotiedoissa merkintää. Sinulla on oltava vakituinen asuinpaikka Suomessa ja pankkitili suomalaisessa pankissa. Bigbank tarjoaa näiden vaatimusten täyttyessä vakuudetonta lainaa mahtavan edullisella korolla ja joustavilla lainaehdoilla. Vakuudeton laina mahdollistaa nopean luotonkäsittelyajan ja rahat ovat käytettävissä nopealla aikataululla.

Bigbank on vastuullinen lainamyöntäjä

Koska Bigbank on vastuullinen lainanmyöntäjä, myöntää se lainat aina asiakkaan maksukyvyn ja taloudellisen tilanteen mukaan sovitetuksi. Jos lainantarpeesi on esimerkiksi 6000 euroa, voidaan sinulle myöntää vain 4000 euron laina. Tämä on aina tapauskohtaista ja Bigbankin asiantuntijoilla on pitkä kokemus asiasta minkälaista lainaa kulloiseenkiin tilanteeseen on mahdollista myöntää. Jos puolestaan sinulla on useita erilaisia lainatuotteita tällä hetkellä, tarjoaa Bigbank mahdollisuuden yhdistää nämä lainat yhdeksi suuremmaksi ja järkevämmäksi kokonaisuudeksi. Hae lainaa nykyisiä luottojasi vastaava määrä ja maksa entiset ja kalliit vippisi kokonaan pois. Näin sinulle jää vain yksi ja edullinen Bigbank laina jota maksat edullisella kuukausimaksulla pois.

WWW.BIGBANK.FI