Zmarta

Zmarta
500€ -60000€
12kk -180kk
(4.1/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Zmarta zmarta 1

Zmarta pikalainapalvelu välittää lainoja asiakkailleen. Tekemällä hakemuksen Zmartalle, saat vain yhden hakemuksen täyttämällä useita lainatarjouksia eri pankeilta ja luottolaitoksilta. Lainoihin ei tarvitse hankkia vakuuksia eikä takaajia. Lainan saamiseksi riittää 20 vuoden ikä, säännölliset tulot ja moitteettomat luottotiedot. Zmarta pikalainapalvelu on alan tuoreimpia tulokkaita. Palvelu vertailee ja etsii jokaiselle asiakkaalle parhaimmat mahdolliset lainaratkaisut ja tarjoukset useiden yhteistyökumppaneiden lainatarjonnan joukosta. Palvelu ei siis myönnä lainoja lainkaan itse, vaan välittää hakemuksesi juuri oikeille yhteiskumppaneille jotka voivat sinulle edullista lainaa tarjota.

lopeta etsiminen, yhdellä hakemuksella useita tarjouksia

Enää sinun ei tarvitse itse vertailla erilaisia lainamahdollisuuksia netistä, vaan yhden hakemuksen täyttämällä asia hoidetaan puolestasi valmiiksi. Saat useita erilaisia lainatarjouksia joista voit valita käyttöösi juuri sinulle parhaiten soveltuvan lainan.

WWW.ZMARTA.FI

Jos sinulla on vanhoja ja suhteellisen lyhyellä maksuajalla ja kalliilla korolla olevia lainoja, voi niiden yhdistäminen olla järkevää kulujen karsimiseksi. Zmartan avulla voit nimittäin yhdistää vanhat luotot ja lainat yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Kilpailuta kaikki lainat nyt, saat hyvin suurella todennäköisyydellä tuntuvia etuja kuukausimaksuihin.

Zmarta lainakriteerit

Zmartan lainaa on mahdollista hakea jos on täyttänyt vähintään 20 vuotta. Lainaan ei tarvitse hankkia takaajia tai vakuuksia. Luottotiedot on oltava luonnollisesti moitteettomassa kunnossa ja ne myös tarkistetaan aina hakemuksen saavuttua Zmartalle. Lainaa hakeva antaa suostumuksen luottotietojen tarkistukseen lainahakemuksen lähettämällä. Lainaa saadaksesi on sinulla oltava myös riittävä määrä kuukausittaisia tuloja esimerkiksi palkan tai eläkkeen muodossa. Summa tarkentuu, kun olet lähettänyt hakemuksen ja saat tarjouksia valitsemallesi lainasummalle. Zmartan kautta saa sopivaa lainaa jokaiseen tarkoitukseen, niin pieniin hankintoihin kuin suurin, jopa kymmenien tuhansien eurojen rahantarpeeseen. Lainaa on mahdollista hakea vain 100 euron tarkkuudella, joten et koskaan joudu ottamaan liian suurta lainaa joista aiheutuu liian suuret kulut kuukausibudjettiisi nähden.

Zmartan lainapalvelu on auki 24/7

Lainaa on mahdollista hakea mihin aikaan vuorokaudesta tahansa vuoden jokaisena päivänä. Hakemuksia käsitellään jatkuvasti ja saat pikaisesti alustavan luottopäätöksen mikäli hakemukseen annetaan myönteinen päätös. Tämän jälkeen Zmarta toimittaa hakemuksesi kaikille niille lainaa myöntäville yhteistyökumppaneilleen, jotka voivat sopivaa lainaa juuri sinun tarpeisiisi tarjota. Saat hakemuksestasi riippuen useita erilaisia lainatarjouksia. Saaduista tarjouksista voit valita itsellesi parhaimman ja sopivimman käyttöösi. Mikäli käy niin, että mikään saamasi lainatarjous ei ole hyvä eivätkä ne sinua tyydytä, voit jättää kaikki saamasi tarjoukset täysin huomiotta ja hylätä ne. Näistä ei aiheudu sinulle mitään velvoitteita tai kuluja, joten voit täysin huoletta tehdä hakemuksen ja katsoa minkälaisilla ehdoilla sinulle oltaisiin valmiina myöntämään lainaa.

WWW.ZMARTA.FI