Eurolimiitti

Eurolimiitti
10€ -3000€
3kk -56kk
(3.6/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Eurolimiitti eurolimiitti mainos 1

Eurolimiitti on luotettava lainaa tarjoava yritys. Palvelun tarjoama lainatuote on 3000 euron joustolimiitti. Luottoa voit nostaa siis korkeintaan 3000 euroa ja minimissään vain 10 euroa.

Ensilainaajille ilmainen laina

Eurolimiitti tarjoaa ensimmäistä lainaa hakeville tarjouksena ensimmäisen lainan täysin ilmaiseksi. Ei kuluja, ei korkoja. Tarjous on voimassa 500 euron nostoon ja ensimmäiseen mahdolliseen eräpäivään saakka. Voit siis saada 500 euron pikalainan ilmaiseksi käyttöösi kuukauden ajaksi. Hyödynnä tarjous heti, mikäli et ole vielä lainaa Eurolimiitiltä hakenut.

WWW.EUROLIMIITTI.FI

Maksuvapaata tarvittaessa

Nostettu luotto on tietysti myös maksettava takaisin. Luotto maksetaan takaisin pienissä kuukausierissä tai kerrallaan koko lainasumma. Minimilyhennys on vain 10% avoimesta lainasaldosta. Mikäli luotonmaksussa tulee ongelmia, voit saada täysin maksuvapaita kuukausia 3 kertaa vuodessa. Maksuvapaa kannattaa myös hyödyntää mikäli raha on laina-ajan kuluessa tiukoilla.

Lainaa yli 21-vuotiaille

Lainaa voivat hakea kaikki yli 21 vuotiaat Suomen kansalaiset joilla on raha-asiat kunnossa. Luottotiedot on oltava puhtaat. Käytössä on oltava oma matkapuhelinnumero sekä kiinteä asuinpaikka Suomessa. Luottotiedot tarkistetaan aina lainapäätöstä tehdessä ja hakija antaa luvan tarkistukseen automaattisesti hakemuksen lähetettyään. Eurolimiitti voi hylätä tai hyväksyä lainahakemuksen eikä se ole velvollinen kommentoimaan päätöstään.

Luoton kustannukset

Asiakas maksaa luottoa käyttäessään nostoprovision, joka on 15 % kulloinkin nostettavasta summasta. Luoton takaisinmaksu tapahtuu pineissä kuukausierissä. Luoton minimilyhennys on vain 10 % laskutushetkellä avoinna olevasta saldosta mutta kuitenkin aina vähintään 50 euroa. Asiakas maksaa luottosopimuksen mukaisesti 5,99 % kuukausikorkoa osamaksusaldolle.

Eurolimiitti pähkinänkuoressa

  • 3000 euron luottolimiitti
  • Nosta ja maksa erissä tai kerralla koko summa
  • Nopea lainanhaku
  • Ilmainen 500€ ensilaina
  • Edullinen ja joustava

WWW.EUROLIMIITTI.FI