Komplett Bank

Komplett Bank
1000€ -50000€
1kk -100kk
(2.2/5)
Ikäraja
23v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Komplett Bank komplett bank mainos 1

Kotimaassaan Norjassa suosituimpien online-pankkien joukkoon kuuluva Komplett bank on aloittanut toimintansa nyt myös Suomessa. Komplett Bank tarjoaa joustavaa 1 000 – 50 000 euron käyttöluottoa maltillisella korolla. Sen toiminta on kustannustehokasta verrattuna kivijalkapankkeihin, koska kaikki toiminnot tapahtuvat sähköisesti verkon kautta. Tämä vuoksi sen tarjoama käyttöluotto on kilpailukykyinen verrattuna useisiin muihin Suomen markkinoilla toimivien rahoituslaitosten tarjoamiin käyttöluottoihin.

Hae verkossa jopa 50 000 euron käyttöluotto

Komplett bankin tarjoamat lainasummat ovat siis suuruudeltaan 1 000 – 50 000 euroa. Komplett Bankin tarjoama lainatuote on käyttöluotto, joka tarkoittaa samaan tapaan toimivaa luottoa kuin luottokorttia käytettäessä. Komplett Bankin käyttöluottoa voi siis vapaasti nostaa ja käyttää myönnettyyn luottorajaan saakka, eiä nostoista peritä erillisiä kuluja. Luoton takaisinmaksu ja kulujen muodostuminen tapahtuu vain nostetusta summasta. Lainahakemus täytetään verkossa. Hakemuksen täyttäminen on varsin yksinkertainen toimenpide, se vie vain n. 5-10 minuuttia. Ennen hakemuksen täyttämistä, asiakkaan tulee valita haluamansa lainasumma eli luottoraja. Lisäksi hakemuksessa kysytään asiakkaan henkilötietojen sekä tietoa hänen taloudellisesta tilanteestaan. Hakemuksen täyttämisen jälkeen, asiakkaan tulee pyydettäessä toimittaa joitakin liitteitä tulotietojen varmistamiseksi.

WWW.KOMPLETTBANK.FI

Komplett bank tekee arvion asiakkaan tilanteesta ja muodostaa tämän perusteella asiakkaan lainalle henkilökohtaisen koron sekä lähettää lainatarjouksen asiakkaan sähköpostiin. Lainatarjouksen vastaanottaminen ei vielä sido asiakasta mihinkään ja on ilmaista. Vasta kun asiakas hyväksyy saamansa tarjouksen, tämä on tehnyt sopimuksen pankin kanssa. Koko prosessi tapahtuu sähköisesti, pankin ohjeiden mukaan.

Ei kiinteää takaisinmaksuaikaa

Tavanomaisista kulutusluotoista poiketen, Komplett bankin luottotilissä ei ole kiinteästi määriteltyä takaisinmaksuaikaa. Kuukausittain erääntyy maksettavaksi vain lainan vähimmäissumma, mikä tarkoittaa nostetusta summasta kertyneitä korkoa ja kuluja. Mikäli asiakas haluaa lyhentää lainaa, hän maksaa valitsemansa lyhennyssumman vähimmäismäärän lisäksi. Periaatteessa lainasta voi maksaa pelkkää vähimmäissummaa miten pitkään vain. Kannattaa kuitenkin huomioida, ettei lainaa voi nostaa lisää mikäli nostoja on aiemmin tehty luottorajaan saakka. Luottoa vapautuu käyttöön vasta kun lainaa on lyhennetty ensin takaisin. Tämän jälkeen lainaa voi jälleen nostaa käyttöön, ilman uusien hakemusten täyttämistä.

Turvaa takaisinmaksu lainaturvan avulla

Komplett bankin kautta on haettavissa varsinaisen käyttöluoton hakemisen yhteydessä vapaaehtoinen lainaturvavakuutus. Vakuutus maksaa kuukaudessa 0,3% käyttöluoton siitä kokonaissummasta, mikä on käytössä kunkin laskutettavan kuukauden lopussa. Lainaturvavakuutuksen hyödyt on siinä, se auttaa asiakasta maksamaan luoton kuukausittaisen vähimmäissumman, mikäli asiakas menettää työnsä tai tulotaso romahtaa sairastumisen myötä. Mikäli asiakas menehtyy, lainaturvavakuutus turvaa lainan maksun aina 50 000 euroon saakka.

Komplett bank on lyhyesti tätä

 • Käyttöluotto
 • Lainasumma jopa 50 000 euroa
 • Joustava takaisinmaksu
 • Rajaton määrä lyhennysvapaita kuukausia
 • Haettavissa lainaturvavakuutus
 • Luotettava palvelu

WWW.KOMPLETTBANK.FI

Useasti kysyttyä Komplett bankista

Miten voin arvioida kuukausittaista vähimmäissummaa? Tämä käy helposti. Komplett Bankin verkkosivujen etusivulta löydät laskurin, joka näyttää arvion kuukausittaisesta vähimmäissummasta valitsemallasi lainasummalla. Esimerkiksi 10 000 euron lainaan arvioidaan kuukausittaiseksi vähimmäissummaksi 110 euroa (silloin kun nimellinen korko on 12,6% ja toimenpidemaksu on 5€). Huomioi kuitenkin, että sinulle määritelty korko voi olla eri kuin esimerkissä ja todellisessa vähimmäissummassasi voi olla tähän sen vuoksi eroa. Miten Komplett bankin lainoilla jälleenrahoitetaan vanhoja luottoja? Tärkeä kysymys. Voit lainaa hakiessasi ilmoittaa Komplett Bankille haluavasi käyttää lainasumman vanhojen luottojen rahoittamiseen. Toimita pankille lista vanhoista luotoistasi ja niiden maksutiedoista. Vertaa saamaasi lainatarjousta vanhoihin lainoihisi ja halutessasi hyväksy tarjous. Tämän jälkeen maksat saamallasi lainalla vanhat luottosi pois ja lyhennät jatkossa yhtä edullista lainaa Komplett bankille – Hyödyntäen tietenkin mahdollisuuden lyhennysvapaisiin kuukausiin! Mitä vanhojen lainojen yhdistäminen ja kilpailuttaminen maksaa? Ei mitään, Komplett Bankin kautta lainojen yhdistely ja kilpailuttaminen on ilmaista, samoin kuin normaalinkin lainahakemuksenkin jättäminen Komplett bankille. Kuka voi hakea käyttöluottoa Komplett bankista? Lainanhakijan tulee olla asunut suomessa viimeiset 36kk ja olla yli 23-vuotias. Asiakkaalla ei saa olla luottotiedoissaan maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi pankki vaatii asiakkaalta säännölliset kuukausitulot. Mikäli täytät nämä ehdot, voit hakea lainaa vaikka heti. Tarvitseeko lainaa varten vakuuksia? Et tarvitse Komplett Bankin käyttäluottoa varten lainkaan vakuuksia, etkä takaajia. Nykyinen taloudellinen tilanteesi riittää lainanmyöntämisen perusteeksi.

Komplett bankin lainakulut

 • Vuosimaksu ja nostopalkkio 0€
 • Tilinhoitopalkkio 5€ kuukaudessa
 • Avausmaksu riippuu lainasummasta, alk. 45€
 • Nimelliskorko alk. 4,95%
 • Maksumuistutus 5€
 • Lainaturvavakuutus 0,3% (kk lopussa olevasta KäyttöKäyttöluoton kokonaissaldosta)
 • Esimerkki todellisesta vuosikorosta: 10 000 euron laina 5 vuoden maksuajalla ja 12,6% korolla – todellinen vuosikorko 14,9%

Tervetuloa tutustumaan markkinoiden joustavimpaan ja poikkeuksellisen edulliseen Komplett Bank käyttöluottoon. Saat loistavat ehdot lainasi takaisinmaksuun. Myös lainan nostaminen käyttöön tapahtuu täysin asiakkaan oman rahantarpeen ja kohteen mukaan. Voit tehdä lainalla autokaupat, varata lomamatkan, käyttää sitä yllättäviin arjen menoihin – vain mielikuvituksesi on rajana. Hae pikalainaa nyt, yllätyt miten edullisen koron voit saada! Hakemuksen jättäminen on sinulle täysin ilmaista.

WWW.KOMPLETTBANK.FI