CashBuddy
1000€ -3000€
12kk -60kk
(3.1/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Cashbuddy cashbuddy mainos 1

Cashbuddy on suomalainen osakeyhtiö, joka tarjoaa pikalainoja ja on panostanut erityisesti siihen, että lainaa on helppo hakea mobiilisti. Yrityksellä on jo yli 100 000 tyytyväistä laina-asiakasta. Lainaa voi hakea vähintään 1000€ ja enintään 3000€. Lainaa haetaan netissä ja mikäli hakemus hyväksytään, maksetaan laina tilillesi viimeistään seuraavana arkipäivänä. Useissa tapauksissa voi lainan saada tililleen jo saman päivän aikana.

WWW.CASHBUDDY.FI

22-vuoden ikä vaaditaan Cashbuddy lainalle

Lainan hakijan on oltava vähintään 22 vuotta, hänellä on oltava säännölliset tulot ja puhdas luottorekisteri. Kuukausittaisten tulojen tulee olla vähintään 1200€. Lainaa ei myönnetä henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä. Pikavipit2017 sivuston mukaan Cashbuddylle tulee toimittaa lainan hakemisen yhteydessä palkka- tai eläkelaskelma joko kuvana tai PDF tiedostona. Lainan hakeminen vaatii myös aina sähköistä tunnistautumista joko verkkopankkitunnuksilla tai mobiilitunnisteella.

Näin haet Cahsbuddy lainaa

Lainan hakeminen on ilmaista ja nopeaa Cashbuddyn verkkosivuilla ja pelkkä hakemuksen tekeminen ei sido sinua mihinkään. Lainapäätös käsitellään automaattisesti jo lainahakemuksen aikana, joten saat lainatarjouksen välittömästi. Lainasopimuksen voi samalla allekirjoittaa sähköisesti pankkitunnuksilla.

Selkeä lyhennysohjelma

Lainan lyhennysohjelma lähetetään sähköpostiin, minkä lisäksi kuukausisummia voi aina tarkastella Cashbuddyn OmaBuddy-nettipalvelussa. Mikäli toisin ei sovita, pysyy kuukausisumma samana koko maksukauden ajan. Itse lainan maksamisen lisäksi maksetaan lainan korkoa, mikä vaihtelee 4,9% ja 24.9% välillä. Lainaa on mahdollista korottaa tai maksuaikaa muuttaa pienestä lisähinnasta. Yritys tarjoaa maksusta myös maksuvapaita kuukausia, mikäli tilanne sitä vaatii.

Muuta huomioitavaa

Kuukausittain maksetaan lisäksi 9€ tilinhoitopalkkio. Maksettavaksi tulee myös lainan järjestelypalkkio, joka on 49€-299€ väliltä. Asiakaspalvelu palvelee OmaBuddy-ohjelmassa, minkä lisäksi heihin saa tarvittaessa yhteyden sähköpostitse.

WWW.CASHBUDDY.FI