Aasa

Aasa
2000€ -10000€
6kk -24kk
(2.4/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Aasa aasa mainos 1

Aasa-lainapalvelu tarjoaa kuluttajille 2000 – 5000 euron kulutusluottoja. Aasan kautta lainaaminen ei vaadi vakuuksia tai takaajia, joten se sopii useimmille. Aasa-lainaa voivat saada 20 vuotta täyttäneet henkilöt. Aasan lainahakemuksen täytät näppärästi netissä. Valitse 2000 – 5000 euron lainasumma ja 6 – 24 kuukauden maksuaika laskurista. Näet samalla, minkä kokoinen lainasi kuukausierä on. Ennen hakemuksesi vastaanottamista Aasa voi ilmoittaa vain suuntaa-antavan kuukausierän, mutta saat tarkan maksuohjelman heti alustavan luottopäätöksen mukana.

WWW.AASA.FI

Toivomasi lainasumman ja maksuajan ohella asiakas täyttää Aasan lainahakemukseen henkilötietonsa sekä työ-, asumis- ja taloustietonsa. Tietoja tarvitaan, jotta Aasa voi arvioida asiakkaan luottokelpoisuutta. Taloustietojen, kuten palkan ja muiden maksettavana olevien luottojen, perusteella Aasa laskee, pystyykö asiakas selviämään pyytämänsä luoton kuukausieristä.

Aasa antaa lainapäätöksen nopeasti ja henkilökohtaisesti

Kun olet lähettänyt täytetyn lainahakemuksen, saat piakkoin tiedon lainan myöntämisestä tai hylkäämisestä. Jos sinulle on myönnetty Aasa-kulutusluotto, saat lainasopimuksen postissa tai sähköpostilla allekirjoittamista varten. Sopimuksen voi allekirjoittaa joko sähköisesti tai perinteisellä tavalla. Kun Aasa on vastaanottanut sopimuksen ja laina on lopullisesti hyväksytty, saat rahat tilillesi.

Edellytykset Aasa-lainan saannille

20 vuoden iän ohella Aasa edellyttää, että laina-asiakkaat ovat luotto- ja oikeustoimikelpoisia ja asuvat Suomessa vakituisesti. Aasan kautta voi ottaa kerrallaan vain yhden lainan, eli et voi tilata uutta lainaa ennen kuin edellinen on maksettu takaisin. Voit kuitenkin korottaa aikaisempaa lainaasi asiakaspalvelun kautta. Mikäli tulet lainan hankkimisen jälkeen katumapäälle, muista, että Aasa tarjoaa lainalle 18 vuorokauden peruutusoikeuden. Sinulla on myös oikeus maksaa lainasi takaisin maksusopimusta nopeammin.

Aasan hinnat

Aasa-luottojen hinnat selviävät hinnastosta. Lainasta peritään kiinteää 24,9 prosentin korkoa koko maksuajan. Lisäksi maksetaan järjestelypalkkio (399 euroa) ja tilinhoitomaksu (18 euroa kuukaudessa). Lainan lyhentäminen hoidetaan kerran kuukaudessa Aasan toimittaman maksuohjelman mukaisesti. Aasa-laina on kertalaina. Jos otat esimerkiksi 3000 euron lainan ja valitset maksuajaksi 12 kuukautta, lyhennät lainaa joka kuukausi noin 335 eurolla. Lainaa ja lainakustannuksia kertyy yhteensä noin 4020 euroa. Aasa tarjoaa asiakkailleen asiakaspalvelun, joka on avoinna arkipäivisin kello 9 – 17. Palveluun voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse.

WWW.AASA.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.