Everyday

Everyday
20€ -2000€
1kk -44kk
(3.2/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Everyday everyday mainos 1

Everyday.fi pikalainapalvelu tarjoaa nopeaa apua äkillisesti tulleeseen rahapulaan. Rahaa voi saada lainaksi 20 – 2000 euroa euron tarkkuudella. Jos tarvitset rahaa vaikkapa 123 euroa, saat sen luotettavasti Everydaylta.

Everyday luottolla voi maksaa myös verkko-ostoksia

Everyday tarjoaa muutakin kuin pelkkää pikalainaa. Palvelun kautta on mahdollista hankkia esimerkiksi verkko-ostoksia. Palvelu tarjoaa kuluttajille mahdollisuuden hankkia tuotteita lasku- ja osamaksupalvelulla. Mahdollisuus Everydayllä maksamiseen on tällä hetkellä jo yli 5000 verkkokaupassa. Palvelun tarjoama lasku- ja osamaksupalvelu on kuluttajalle täysin riskitön tapa verkko-ostosten tekemiseen.

WWW.EVERYDAY.FI

Everyday on kuluttajalle täydellinen tapa hankkia tuotteita verkkokaupoista. Kun maksutavaksi valitaan Everyday, saa asiakas tuotteen ensin kotiinsa. Kuluttaja ehtii siis hyvin tutustua tuotteeseen ennen maksamista. Tehdystä ostoksesta lähetetään lasku jonka voi maksaa ilman lisäkuluja kertasuorituksena tai vaihtoehtoisesti laskun voi maksaa pienissä osissa kuukausittain. Osamaksulla maksaessa luotosta peritään korkoa.

Everyday lainan määrä on 2000 euroa

Joustoluottoa saa siis hankittua jopa 2000 euron verran. Maksuaika luotolle on asiakkaan itse valittavissa. Everydayn tarjoama joustoluotto tarjoaa asiakkaalle vapaaseen käyttöön 2000 euron suuruisen luottorajan. Luotossa ei ole kiinteitä vuosimaksuja tai mitään muitakaan piilokuluja. Joustoluotto toimii kuten samaan tapaan kuin tavallinen luottokortti. Rahaa voit nostaa käyttöön juuri silloin kun sitä eniten tarvitset ja maksat pois joko kerralla koko nostamasi summan tai pienissä kuukausierissä. Joustoluoton avulla saa kätevästi tarvittavaa joustoa arjen rahatilanteeseen ja pyörittämiseen.

Kenelle Everyday lainaa myönnetään?

Luottotiliä voivat hakea kaikki 21- 75- vuotiaat henkilöt. Luottosopimuksen tekeminen on ilmaista eikä kuluja muodostu ellet luottoa omalle tilillesi nosta. Lainapäätös annetaan 15 minuutissa asiakaspalveluaikoina ma – su kello 08:00 – 22:00. Muina aikoina tehdyt hakemukset käsitellään seuraavana aamuna.

Everyday lainan kulut ja korot

Nostetun lainan kustannukset muodostuvat ainoastaan nostoprovisiosta. Nostoprovisio on vain 15% nostetun rahamäärän pääomasta. Mitään muita kuluja lainasta ei tule. Jos esimerkiksi nostat luottotililtä lainaa käyttöösi 1500 euroa, maksat takaisin 1725 euroa. Selkeää ja edullista. Maksuaikaa saa keskimäärin 45 vuorokautta (tässä kuussa tehdyt nostot maksetaan takaisin vasta ensi kuun lopussa) ja nostetun lainasumman voi halutessaan maksaa takaisin joko kerralla koko lainatun summan tai pienissä kuukausierissä. Lasku nostetusta luottosummasta lähetetään asiakkaalle kerran kuukaudessa. Laskun voi maksaa oman valinnan mukaan kerralla tai valita minilyhennyksen joka on 1/5 laskun loppusummasta mutta kuitenkin vähintään 20 euroa. Jos Everydayn asiakas valitsee minilyhennyksen, lasketaan avoimeksi jäävälle pääomalle kuukausikorkoa 5%. Lasku kannattaa siis mahdollisuuksien mukaan maksaa kerralla kokonaan takaisin Everydaylle.

Everyday nostot joko netissä tai tekstiviestillä

Kun luotto on myönnetty voi sitä nostaa käyttöön oman tarpeen mukaan juuri silloin kun rahaa tarvitsee. Nostoja voi tehdä koska tahansa kello 8-22 välisenä aikana. Nostoja voi tehdä netissä OPR-Online- palvelussa tai vaihtoehtoisesti helpolla tavalla lähettämällä tekstiviestin. Lainasumman voi valita yhden euron tarkkuudella.

WWW.EVERYDAY.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.