Fixura
1000€ -20000€
24kk -72kk
(2.3/5)
Ikäraja
21v
Vaaditut tulot
Minimi 1000€/kk

Fixura fixura mainos 1

Fixura tarjoaa asiakkailleen vertaislainoja. Vertaislainat eroavat normaaleista pikavipeistä siten, että lainaksi otettu raha on peräisin toiselta yksityishenkilöltä. Fixura ei siis lainaa rahaa itse, vaan toimii välittäjänä lainaa hakevan henkilön ja sijoittajan välillä. Sekä lainaaja että sijoittaja pysyvät toisilleen anonyymeinä koko lainan ajan. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti Fixuran toimesta.

Fixura vertaislainan edut

Vertaislainojen etuna muihin lainaa tarjoaviin yrityksiin verrattuna lainaa ottavan henkilön kannalta on se, että lainaa hakiessa voi itse vaikuttaa maksamaansa korkoon ja maksuaikatauluun. Toisaalta, jos lainaan määrittelee liian pienen koron ja pitkän takaisinmaksuajan, voi lainan saamisessa kestää hieman pitempään tai voi olla että sopivaa lainaaja ei löydy lainkaan. Siksi lainaa hakiessa kannattaa olla valmis maksamaan kohtuullista korkoa lainalle, jolloin lainansaantimahdollisuudet paranevat huomattavasti.

WWW.FIXURA.FI

Fixuran lainakriteerit

Kun tarvitset lainaa, rekisteröidyt ensin Fixuran palveluun. Lainaa voivat hakea kaikki 21-68 vuotiaat vakituisesti Suomessa asuvat henkilöt joilla on vakituiset säännlliset tulot. Hakijan on oltava luotto- ja oikeustoimikelpoinen ja käytössä on oltava omat henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset. Lisäksi käytössä on oltava matkapuhelinliittymä jossa ei ole salainen numero eikä palvelunumeroestoa, Prepaid-liittymät eivät käy.

Näin Fixura lainan hakeminen tapahtuu

Rekisteröinnin jälkeen kun haluat jättää hakemuksen Fixuralle, määritellään hakemukseen lainan ehdot, käyttötarkoitus (esim. autolaina, remontti, matkalaina jne.), summa, maksuaika ja korko jota on valmis lainalle maksamaan. Fixura tarkistaa Bisnode Finland Oy:n kautta luottotiedot. Mikäli rekisteristä ei löydy aiempia luotto- tai muita maksuhäiriömerkintöjä hyväksytään hakemus. Fixura luokittelee lainaajan 1-5 tähdellä riippuen saaduista luottotiedoista. Lainahakemus julkaistaan sijoittajille Fixuran palvelussa. Ilmoitus on näkyvillä sijoittajille kaksi kuukautta tai kunnes laina on nostettu. Lainaa hakevalle henkilölle ilmoitetaan tekstiviestillä koko lainan myöntämisestä tai 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun lainaa on tehty ensimmäinen sijoitus. Lainaaja voi joko vahvistaa tai hylätä myönnetyn lainasumman.

WWW.FIXURA.FI