Euroloan
100€ -10000€
4kk -36kk
(2.5/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Euroloan euroloan 1

Euroloanin tarjoama lainatuote on jatkuva luottotili, eli tililuotto. Luottotilin hakeminen on maksutonta, eikä luottotiliin liity kiinteitä kustannuksia. Asiakas maksaa ainoastaan siitä luotosta, jonka nostaa pankkitililleen.

Euroloan on markkinoiden suurin luottotili

Euroloan myöntää varsin runsastakin luottoa, sillä lainaa voi hakea 100 – 5000 euroa. Luottopäätökset Euroloan tekee nopeasti, ja sinulla on mahdollisuus käyttää luottoasi heti, kun sopimus on tehty. Saat Euroloanilta tietyn luottorajan (maksimissaan 5000 euroa), jota voit vapaasti käyttää. Voit nostaa luottotililtäsi lainaa haluamasi kokoisissa palasissa, esimerkiksi 200 euroa kerrallaan.

WWW.EUROLOAN.FI

Mitä Euroloan luotto maksaa?

Paljonko Euroloanin kautta nostettu luotto sitten maksaa? Euroloan hinnoittelee luotot asiakaskohtaisesti, joten sinun täytyy lähettää lainahakemus, ennen kuin saat tarkat hintatiedot. Lainasi hinta riippuu muun muassa tuloistasi ja siitä, onko sinulla omaisuutta, eli toisin sanoen siitä, kuinka riskialtis asiakas olet Euroloanille. Voit kuitenkin jatkossa saada lainasi halvemmalla, jos osoitat vastuullisuutesi maksamalla lainasi ajoissa. Jos laskujesi maksu tuppaa myöhästymään, luottoluokituksesi alenee. Euroloan-luottotililtä nostetusta luotosta voidaan periä korkoa, nostokuluja ja laskutuskuluja, mutta kaikkia näitä ei välttämättä peritä. Euroloan-luoton korko on 7,0 – 28,9 prosenttia ja nostokulu 0,00 – 20,25 prosenttia nostetusta summasta. Lisäksi voidaan periä laskunmaksukulua 0,00 – 50,00 euroa.

Euroloanilta myös perinteistä pikavippiä

Luottotilin ohella Euroloan tarjoaa normaalia pikalainaa eli Euroloan Expressiä. Euroloanin pikavippi on kuluiltaan hieman kalliimpaa kuin luottotilin kautta nostettu laina, mutta sen etuna on nopeus ja se, että se voidaan myöntää ilman laajempaa luottokartoitusta. Jos sinulla on todella kiireinen lainatarve, voit hakea ensin pikaluottoa pahimpaan tarpeeseen ja sitten myöhemmin täydentää luottohakemustasi ja hakea edullisempaa luottotiliä.

Euroloan luotto on käytössäsi heti sopimuksen tehtyäsi

Kun luottosopimus on tehty ja luottotili on käytössäsi, voit nostaa luottoa heti. Nordean, Osuuspankin ja Danske Bankin tileille luottoa on mahdollista nostaa välittömästi jopa ympäri vuorokauden. Muiden pankkien tileille lainan nostaminen on hivenen rajoitetumpaa, mutta yleensä rahat saa tilille arkipäivisin puolen tunnin kuluessa tai viimeistään 1 – 2 pankkipäivän kuluttua.

Näillä ehdoilla lainaa myönnetään

Euroloan-luottoasiakkaan tulee täyttää tiettyjä ehtoja. Hänen tulee olla täysi-ikäinen, ja hänellä on oltava suomalainen henkilötunnus. Luottotietojen tulee olla puhtaat, ja käytettävissä on oltava henkilökohtaiseen tiliiin liitetyt verkkopankkitunnukset, jotta henkilöllisyyden tunnistaminen onnistuu. Euroloan on rahoitusalan yritys, joka on perustettu vuonna 2007. Sillä on siis jo pitkä kokemus kuluttajaluottojen myöntämisestä. Hae Euroloan-luottotilisi nyt.

WWW.EUROLOAN.FI