Alisa Pankki
1000€ -30000€
24kk -120kk
(3.8/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
Ei

Fellow Finance fellow finance mainos 1

Fellow Finance tarjoaa asiakkailleen edullista pikalainaa 400 – 10 000 euron verran. Maksuaika kaikilla lainoilla 12 – 36 kuukautta ja se on asiakkaan itse valittavissa oman tarpeen ja aikataulun mukaan. Fellow Financen lainat ovat vertaislainoja. Laina-aika kannattaa aina valita sen mukaan, että lainan pystyy varmasti aina maksamaan takaisin. Maksuaika kannattaa valita aina hieman yläkanttiin että kuukausierät ei nouse liian suuriksi. Jos on aivan varma että lainan maksuerät pystyy ajallaan aina hoitamaan, kannattaa tietysti valita mahdollisimman lyhyt maksuaika johtuen siitä, että tällöin korkokulut jäävät mahdollisimman pieneksi. Fellow Financen lainoihin ei tarvitse hankkia minkäänlaisia vakuuksia tai takaajia. Lainan saaminen edellyttää hakijalta 20-75 vuoden ikää joka on oikeustoimikelpoinen. Hakijalla ei saa olla luottotietohäiriöitä ja hakijan on läpäistävä Fellow Financen suorittama luottokelpoisuusarviointi. Lainanhakija antaa Fellow Financelle oikeuden tarkistaa ja kerätä muilta luotonantajilta saatavia tietoja aikaisemmin haetuista lainoista. Luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n ja/tai Bisnode Finland Oy:n luottotietorekistereistä.

WWW.FELLOWFINANCE.FI

Näin Fellow Financen lainaprosessi etenee

Hakijalle ilmoitetaan hyväksytystä tai hylätystä hakemuksesta joko palvelun verkkosivuilla hakemuksen yhteydessä tai sähköpostitse. Palvelun on mahdollista myöntää hakijalle myös haluttua ja haettua summaa pienempi lainamäärä ja tästä ilmoitetaan hakijalle. Fellow Finance ei myönnä itse lainoja, vaan lainattava rahasumma tulee palveluun sijoittavilta sijoittajilta. Lainaaja ja sijoittaja eivät koskaan tiedä toisistaan mitään, vaan kaikki rahaliikenne, kirjanpito yms. byrokratia hoidetaan Fellow Financen toimesta. Lainaajana et siis koskaan tiedä keneltä lainaamasi raha on peräisin.

Fellow Finance lainan kulut

Lainan kulut muodostuvat lainahakemustietosi, takaisinmaksukykysi ja toimittamiesi liitetiedostojen perusteella. Laina on aina kahden välisen henkilön kauppa ja lopulliset lainaehdot määräytyvät teidän keskinäisen sopimuksen perusteella. Keskimääräinen korko lainoille on 10-25% jota myönnetään ilman vakuuksia ja takaajia. Korkokulujen lisäksi lainasta veloitetaan avauspalkkio ja kuukausittainen tilinhoitomaksu. Lainan saamiseen tarvittavat liitteet voi toimittaa valintasi mukaan sähköpostilla, normaalina kirjepostina tai ladata ne suoraan palvelun verkkosivuille ohjeiden mukaan. Liitteeksi vaaditaan useimmiten vähintään viimeisin palkkakuitti. Vaihtoehtoisesti voit käyttää maksutonta Instantor-palvelua varmentamaan takaisinmaksukykysi. Instantorin käyttäminen nopeuttaa lainahakemuksen käsittelyä ja antaa sinulle mahdollisesti todennäköisyyden edullisempaan lainatarjoukseen.

Lainan saat heti tilillesi, kun sijoittajia löytyy

Lainatut rahat siirretään asiakkaan tilille siinä vaiheessa, kun sopiva lainaaja tekee lainatarjouksen ja hyväksyt tarjouksen. Voit saada rahat tilillesi jopa heti hakemuksen lähettämisen jälkeen jos lainallesi löytyy heti sopiva rahoittaja. Laina maksetaan takaisin sähköpostiin saapuvalla laskulla. Muista ilmoittaa välittömästi Fellow Financelle mikäli sähköpostiosoite muuttuu. Lainan hakeminen Fellow Financelta on maksutonta eikä hakemus vielä velvoita mihinkään. Voit tehdä hakemuksen valmiiksi ja saadessasi lainatarjouksen voit lopullisesti päättää hyväksytkö tarjouksen.

WWW.FELLOWFINANCE.FI