Nopsalaina

Nopsalaina
2000€ -4000€
6kk -120kk
(3.8/5)
Ikäraja
22v
Vaaditut tulot
1200 euroa kuukaudessa

Nopsalaina nopsalaina mainos 1

Nopsalaina-lainapalvelun avulla rahoitat 2000 – 20 000 euron suuruisen menosi. Lainaa voi hakea yksin maksimissaan 10 000 euroa ja yhteishakijan kanssa 20 000 euroa.

Näin Nopsalainaa myönnetään

Kuka Nopsalainan luottoa voi hakea? Lainan saaminen edellyttää, että hakija on vähintään 22 vuotta täyttänyt. Hänen tulee asua Suomessa vakituisesti, ja hänellä täytyy olla joko Suomen kansalaisuus tai voimassaoleva oleskelulupa. Hakijan on luonnollisesti oltava luottokelpoinen, eli hänen tiedoistaan ei saa löytyä maksuhäiriömerkintöjä. Muutenkin laina-asiakkaan talouden on oltava kunnossa, ja hänellä täytyy olla nettotuloja vähintään 1200 euroa kuukaudessa. Lainan hakeminen on mahdollista kaikkien pankkien asiakkaille.

WWW.NOPSALAINA.FI

Yhteishakijan kanssa saat enemmän lainaa

Isompaa yhteisvastuullista lainaa voi hakea yhdessä avopuolison tai aviopuolison kanssa. Yhteisvastuullisen lainan ottaminen Nopsalainalta tarkoittaa sitä, että kumpikin lainaaja on täysimääräisesti vastuussa lainan takaisinmaksusta. Yhteisvastuullisuus mahdollistaa suuremmat luotot, koska Nopsalainan luottoriski on tällöin pienempi.

Tulot oltava kunnossa haettaessa Nopsalainaa

Jotta lainaa voi saada, hakijan täytyy todistaa tulonsa Nopsalainalle. Jos haet lainaa yksin, varaudu toimittamaan Nopsalainalle palkkatodistus tai tiliote, josta viimeksi kuluneen kolmen kuukauden tulot käyvät ilmi. Saat lainan nopeammin, jos toimitat dokumentit jo lainahakemuksen täyttämisen yhteydessä. Ne voi lähettää Nopsalainalle netin kautta. Suurin asiakkaalle myönnettävä lainasumma riippuu hänen tulojensa määrästä. Kun lainahakemus on hyväksytty, tarvitaan vielä sopimuksen allekirjoittaminen. Kätevimmin sopimuksen allekirjoittaminen käy sähköisesti, mutta Nopsalaina voi toimittaa sopimuksen allekirjoitettavaksi myös postin kautta. Jos haluat allekirjoittaa sähköisesti, tarvitset Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, S-Pankin, Pohjola Pankin, Aktian, Handelsbankenin, POP Pankin tai Säästöpankin verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen.

Nopsalainan korot ja kulut

Nopsalaina perii luotoista korkoa, sopimuspalkkion sekä tilinhoitomaksun. Sinulle tarjotun koron saat selville, kun lähetät lainahakemuksen. Sopimuspalkkion määrä selviää Nopsalainan sivuilta, ja se vaihtelee hieman lainasumman mukaan. Esimerkiksi 2501 – 4000 euron lainoille sopimuspalkkio on 145 euroa. Tilinhoitomaksua Nopsalaina perii 8 euroa kuukaudessa.

Takaisinmaksuaikaa varmasti riittävästi

Lainan takaisinmaksuaika voi olla 6 kk – 10 vuotta. Lainojen keskimääräisiä kuukausieriä voi katsoa Nopsalainan sivuilla olevasta taulukosta. Nopsalaina-luottoa lyhennetään normaaliin tapaan kerran kuukaudessa. Lainaajalla on mahdollisuus myös pitää kaksi lyhennysvapaata kuukautta vuoden aikana. Henkilöllä, joka on jo Nopsalainan asiakas, on mahdollisuus hakea myös lisälainaa 500 eurosta ylöspäin.

WWW.NOPSALAINA.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.