Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus
1000€ -60000€
12kk -180kk
(2.9/5)
Ikäraja
18v
Vaaditut tulot
Säännölliset tulot

Freedom Rahoitus freedom rahoitus 1

Freedom Rahoitus on palvelu, johon on kerätty useita kulutusluottojen tarjoajia yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Palvelun ideana on siis, että löydät aina mahdollisimman helposti ja nopeasti kaikkein edullisimmat kulutusluotot. Palvelun kautta voi saada kulutusluottoa jopa 50 000 euroon saakka. Maksuaikaa lainoille tarjotaan huimat 1-15 vuotta.

Pitkään toiminut ja luotettava kumppani

Palvelu aloitti toimintansa vuonna 2009. Se kuuluu Pohjoismaiseen Freedom Finance -ryhmään, joka toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Norjassa ollen Pohjoismaiden suurin lainanvälittäjäpalvelu. Hakiessasi lainaa Freedom Rahoituksen kautta saat käyttöösi henkilökohtaisen yhteyshenkilön, jonka kanssa voit laina-asioitasi hoitaa. Voit ottaa koska tahansa yhteyttä luotonkäsittelijöihin puhelimitse, ja kysyä esimerkiksi neuvoja lainahakemuksesi suhteen.

WWW.FREEDOMRAHOITUS.FI

Luottohakemuksen täyttäminen onnistuu helposti Freedom Rahoituksen sivuilla

Jätettyäsi lainahakemuksen Freedom Rahoitukselle, otetaan sinuun yhteyttä puhelimitse, jotta kanssasi voidaan keskustella lainasta tarkemmin. Saat heti hakemuksen jätettyäsi selaimeesi tiedon, milloin luotonkäsittelijät ovat sinuun yhteydessä.

Freedom Rahoituksen saamisen edellytykset

Lainan hakemisen edellytyksinä on, että olet täyttänyt vähintään 24 vuotta ja omaat säännölliset palkka- tai eläketulot. Tämän lisäksi myös luottotietojesi tulee luonnollisestikin olla kunnossa. Voit hakea lainaa myös samassa taloudessa asuvan yhteishakijan kanssa, jolloin myönnetty lainapäätös on huomattavasti todennäköisempi. Yhteishakijaa koskevat myös em. edellytykset. Yhteenvetona Freedom Rahoitus on erinomainen palvelu, jonka kautta saat suuria lainoja pitkällä maksuajalla, ja ennen kaikkea, edullisimpaan mahdolliseen hintaan. Myöskin erittäin ystävällinen asiakaspalvelu ja henkilökohtainen yhteyshenkilö ovat mainittavan arvoisia etuja.

WWW.FREEDOMRAHOITUS.FI

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.