Rahalaitos

Rahalaitos
500€ -70000€
12kk -180kk
(4/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
7200 euroa vuodessa

Rahalaitos rahalaitos mainos 1

Rahalaitoksen kautta voi hakea lainaa 40 000€ asti ja 500€ alkaen. Hakemuksen jättäminen on aina täysin maksutonta ja saat sen kautta lainatarjouksia useilta eri suomalaisilta lainantarjoajilta, kuten pankeilta.

Helppo ja nopea lainanhaku

Prosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi niin, että lainanhakijan ei tarvitse täyttää kuin yksi lomake, vertailla saamiaan tarjouksia ja valita niistä paras. Asiakaspalvelu ja lainaneuvojat auttavat tarpeen vaatiessa lainojen vertailussa. Rahat voivat olla käytössä jo saman päivän aikana, mikäli molemmat osapuolet hyväksyvät lainan.

WWW.RAHALAITOS.FI

Varmasti edullista lainaa

Rahalaitos ei koskaan lisää lainaasi minkäänlaisia ylimääräisiä palvelukuluja, vaan sen sijaan pystyy useissa tapauksissa jopa neuvottelemaan sinulle tavallista edullisemman lainan.

Joustavat luottoehdot ja edulliset kulut

Lainan ehdot arvioidaan aina jokaisen hakijan kohdalla erikseen. Rahalaitos ei voi suoranaisesti vaikuttaa esimerkiksi koron määrään tai lainan myöntämisen ehtoihin. Se ei kuitenkaan tarjoa palveluitaan kuin sellaisille puhtaat luottotiedot omaaville hakijoille, jotka ovat täyttäneet 20 vuotta ja joiden vuositulot ylittävät 10 000€. Lainaa voi hakea yksin tai yhdessä toisen hakijan kanssa. Kun lainaa haetaan yhdessä, saa sen usein paremmilla ehdoilla ja tavallista varmemmin.

Rahalaitos pähkinänkuoressa

  • Luottoa jopa 50000€
  • Useita hyviä lainatarjouksia
  • Yhdistä kalliit pikavipit yhdeksi kokonaisuudeksi
  • Valitse edullisin lainatarjous
  • Ei vakuuksia eikä takaajia

WWW.RAHALAITOS.FI