Etua.fi
500€ -60000€
12kk -180kk
(4.2/5)
Ikäraja
20v
Vaaditut tulot
850€/kk

Etua etua 1 1

Onko mielessä kulutusluotto? Etuan kautta hankit lainatarjouksen vaivattomasti. Etuan kautta voi hakea niin pienempiä muutaman tonnin luottoja kuin isojakin lainoja. Lainavalikoima on 2000 – 50 000 euroa. Etua on hieman erilainen lainapalvelu. Siinä ajatuksena on, että lähetät yhden hakemuksen, ja Etua etsii sen perusteella yhteistyökumppaneidensa valikoimista hakemasi kaltaisia lainavaihtoehtoja. Etua siis ohjaa lainan tarvitsijat ja tarjoajat yhteen. Pääset alkuun kokeilemalla Etuan lainalaskimella, minkälainen laina ja maksuaika olisi tarpeisiisi hyvä. Täytä sen jälkeen lainahakemus – tarvitset sitä varten tiedot työsuhteestasi ja erilaisista kuukausimenoistasi. Taloudellisten tietojesi perusteella Etua ja yhteistyökumppanit voivat arvioida, kuinka suuri laina sinulle on mahdollista myöntää.

WWW.ETUA.FI

Näin lainanhaku etenee Etuan kanssa

Kun olet lähettänyt hakemuksen, Etua käsittelee sen ja toimittaa sähköpostiisi ilmoituksen sopivista lainavaihtoehdoista. Sopivat lainayhtiöt ottavat yhteyttä yhden tai kahden arkipäivän kuluessa. Kun olet tutustunut eri vaihtoehtoihin ja vertaillut niitä, valitse paras tarjous. Sen jälkeen hoidat kaikki lainan saamiseen liittyvät asiat lainayhtiön kanssa.

Mitkä ovat Etuan lainakriteerit?

Voit hankkia luottoja Etua-palvelun kautta, mikäli olet vähintään 20-vuotias. Sinulla ei tietenkään saa olla maksuhäiriömerkintöjä, ja muutenkin lainan saaminen edellyttää, että olet hoitanut raha-asiasi hyvin. Laina-asiakkaan tulee asua vakituisesti Suomessa ja ansaita bruttona vähintään 850 euroa kuukaudessa.

Tulotodistus vaaditaan

Jo ennen lainahakemuksen lähettämistä kannattaa hankkia valmiiksi kopio palkkatodistuksesta, sillä lainapalvelut haluavat yleensä nähdä sen tulojesi varmistamiseksi. Myös esitäytetyn veroilmoituksen verotuspäätös- ja erittelyosa saatetaan pyytää. Lainan käsittely sujuu nopeammin, jos sinulla on ne jo valmiina. Mieti valmiiksi myös, haluatko mahdollisuuden pitää lyhennysvapaita kuukausia ja mikä kuukauden päivä olisi sopivin eräpäivä.

Etuan asiakaspalveu on apunasi

Jos sinulla on kysyttävää Etuan palveluista, voit luonnollisesti olla yhteydessä Etuan asiakaspalveluun. Voit lähettää Etualle sähköpostia tai ottaa yhteyttä puhelimitse. Puhelinpalvelu on auki arkisin kello 10 – 15. Sähköposteihin Etua pyrkii aina vastaamaan saman päivän aikana. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön Etuan sivuilta löytyvän lomakkeen avulla millon tahansa, jopa sunnuntaisin ja muina pyhinä.

Etualla on runsaasti yhteistyöpankkeja

Etuan yhteistyökumppaneina on joukko tunnettuja pankki- ja rahoitusalan toimijoita. Löydät listan yhteistyökumppaneista Etuan nettisivuilta. Kulutusluottojen osalta yhteistyökumppaneihin lukeutuvat muun muassa Svea Direkt, Halens yksityislaina, Lainaamo ja Bigbank.

WWW.ETUA.FI